Otkad PrEp tablete štite od spolnih bolesti?(hepatitisa, gonoreja, sifilisa)?Pozz svima
Jako je zanimljiv forum o nasim cd ovima i stranim transicama , ako tko ima iskustva sa kojom neka napise nesto pogotovo 2022 g smokva ili planetromeo.
Moje prvo iskustvo je bilo sa girlforman - 2 puta sam ju sevio i odlicna je bila za prvi put
transbarbi ili sada vrellabela na smokvi daje najbolji oral , odlicna guza za jebanje par puta je sevio i lako se za dogovorit plus na PrEP-u je tako da je cista od bolestina
transy17 stariji cd , oral odlican , guza jebeno izgleda ali supcic malo razvaljen dobro ga prima
atiwitch sa planetaromeo ladyboy iz filipina na studentskoj razmjeni , ponasa se kao zensko , mekana koza i glas ko prava pica. Jedno od najboljih pusenja i jebanja
zanima me jako ova kujicazapodjaja na smokvi i lagerfeld profil kakve su za susret , jesu lazni profili kao faatalna . Ako vam je bed napisat javno saljite u dm
Valeriju i onu transvitu kaj se konstantno promoviraju nikad nisam probao makar dobro izgledaju a zao mi je sta pljuju jedni po drugima umjesto da nas sve zadovoljavaju hehehhe.
Zanima me jos di je dobro u Zagrebu otic se anonimno testirat na bolesti i kako to sve izgleda i koliko se dugo ceka na rezultate . Molim samo normalne odgovore a ne pljuvacinu ,hvala
PreEp eventualno smanjuje mogućnost zaraze HIV-om. A sve ostale infekcije nemaju nikakve veze s tim, guglaj.
Muški sex je i dalje full rizičan neovisno dal' tip ima plastične sise i haljinu ili ne, kad tu shemu shvatiš i osvijestiš onda se znaš vladati i jebat na sigurno.