Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolja je u licu od ViteTrans barbie ili VrelaBella... Kakva je u licu, kao cura ili muška nakaza?
Na nekim slikama ona muška čeljust, brada, uf.. Gubim volju kad to vidimBolja je u licu od Vite
Na kog mislisNa nekim slikama ona muška čeljust, brada, uf.. Gubim volju kad to vidim
Transbarbie iliti vrelabellaNa kog mislis
Nez prije kad sam bio,ljepse vidjet nego Vitu.Pa di ima slike di se vidi faca ovdje nema samo od Vite Viktorije se vidiTransbarbie iliti vrelabella
Na Smokvi je biloNez prije kad sam bio,ljepse vidjet nego Vitu.Pa di ima slike di se vidi faca ovdje nema samo od Vite Viktorije se vidi
Nisi jedini i ja trazim pun k.. vremena.Jedini sam bio s Barbi i to je toJel ima i jedna, ali i jedna u hr koja je kao czra u licu, tranny, femboy, cd, sissy... Ja na svim mogućim portalima u natrag godinu dana nisam ni jednu našao
Ima ona Sanjaplava na Smokvi, ne znam jel nju iko ikad jebao, da li je profil lažnjak ili ne. Ima na Romeu neki femboy iz Karlovca za pare, al ne znam jel dobro izgleda u živo ili ne. Na slikama ok izgleda. Al slike su fotošopirane. Al traži previše love. Sve te nakaze se precjenjujuNisi jedini i ja trazim pun k.. vremena.Jedini sam bio s Barbi i to je to
Ima laznjaka pun kIma ona Sanjaplava na Smokvi, ne znam jel nju iko ikad jebao, da li je profil lažnjak ili ne. Ima na Romeu neki femboy iz Karlovca za pare, al ne znam jel dobro izgleda u živo ili ne. Na slikama ok izgleda. Al slike su fotošopirane. Al traži previše love. Sve te nakaze se precjenjuju
Imaš na Romeu, filipinka kod Varaždina. Ak ti se da putovat, vidi, na slikama je super. Ne znam jel za pare ili ne. Ak je riješiš, javi dojmoveIma laznjaka pun k
Ne, kakva ti imaš iskustva s tom stranicom?Jesi pogledao na stranici KZO.klub za odrasle
Ma da, oće pretplatu da platiš za tih par stvarnih profilaPa ok je stranica,ima ponuda iz cijele Hr,tj. Balkana.Cuo se jesam ali nisam se jos nasao sa nikim.Sranje je ak nisi clan mozes poslat poruku svakih 2 sata ali većina da broj odmah za bolju komunikaciju
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|