Sisata i guzata
Well-known member
Sad mi pada na pamet jeste vi dosad vidjali samo transice kad ne znate razliku izmedju njih i zena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NijeTo je žena btw
Prevarila si se
Vrat, umjetna faca cisti transic.. Bar tak izgledaPrevarila si se
Izgleda prekrasno, ali nema veze.Vrat, umjetna faca cisti transic.. Bar tak izgleda
To i nije prava faca, zato i ne mozes procijenit jer je fotosopirana..nitko nema tako okruglu glavu u stvarnostiIzgleda prekrasno, ali nema veze.
Faca je prava, no tvoj odgovor bih čak i prihvatio da nisi istoga trenutka s potpunom sigurnošću ustvrdila kako se radi o transićuTo i nije prava faca, zato i ne mozes procijenit jer je fotosopirana..nitko nema tako okruglu glavu u stvarnosti
Pa izgleda kao cisti transicFaca je prava, no tvoj odgovor bih čak i prihvatio da nisi istoga trenutka s potpunom sigurnošću ustvrdila kako se radi o transiću
Kako izgleda čisti transić?Pa izgleda kao cisti transic
Upravo takoKako izgleda čisti transić?
Ovako izgleda zena. Ovo su zenske crte lica
Pa izgledaju kao muskarci a ne kao zeneCirkularne definicije me ne zanimaju. Ako tvrdiš da *djevojka* s fokte izgleda poput transića, zasigurno imaš neko viđenje kako to *svi* transići izgledaju.
Imaš li ti crte lica poput Monice Belluci? Imaju li sve žene crte lica kao jedna od najljepših žena svih vremena? Po toj logici, izgledaju li žene koje ne liče na Monicu poput muškaraca?Pa izgledaju kao muskarci a ne kao zene
Sasvim slucajno imam al nebitno kuzi se to jako dobro, vidi se prirodna faca vidi se fejk, vidi se tko je zena, tko guta hormoneImaš li ti crte lica poput Monice Belluci? Imaju li sve žene crte lica kao jedna od najljepših žena svih vremena? Po toj logici, izgledaju li žene koje ne liče na Monicu poput muškaraca?
Jedna i jedinstvena.
Šta se čudiš, pa dečko je možda student i naknap s parama dobro mu dođe. Obuče tangice i tebi malo balavi po kurcu i budeš zadovoljan.Cdlunari sa smokve je bio tko, kaže da joj dam za čarapice i šminku, znači 100kn ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|