Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sine ako jebes transica znaci da volis kurac i jaja a tako voliš u muško jebati samo si to moraš priznatiOk, znači moram paziti da me ne obradi neka Južno Američka transica. Ne bi htio postati peder.
Malo sam se pogubio, po Davaju sam homo ili bi ako volim da mi se išta gurne u dupe, u mojem slučaju ženin strap. Morati ću joj priznati.
Apsolutno se slažem. Ako ima kurac muškarac je i to je točka. Sva sreća da nisam peder. Ako mi ne vjerujete pitajte moju curu.Sto puta da uzme hormone to je muskarac, ima kurac a ti si peder.
PlacemApsolutno se slažem. Ako ima kurac muškarac je i to je točka. Sva sreća da nisam peder. Ako mi ne vjerujete pitajte moju curu.
Ako nije crno onda je bjelo a ako nije bjelo onda je crno, ovo tvoj jednostavni pogled na svijet. Da li si cula za sivu boju?Ako nema picku vec kurac i ako mozete jebati samo u guzicu jer nema picku znaci da jebete muskarca.Ako jebete muskarca znaci da ste pederi. Boze moj Boze... Jednostavnije da ne moze bit.. Ja nemam problem sa pederima.. Pederi su moji prijatelji..
Halo nema izmedju.. Koji dio nije jasan da ako jebes musko a musko si peder si.. Kaj je to tako tesko priznatiAko nije crno onda je bjelo a ako nije bjelo onda je crno, ovo tvoj jednostavni pogled na svijet. Da li si cula za sivu boju?
Ja licno ne jebem muskarce ni trans jel me ne privlace, jednostavno me cudi tvoje primitivno shvatanje, ajse pridruzi se nama u 21 vjeku.Halo nema izmedju.. Koji dio nije jasan da ako jebes musko a musko si peder si.. Kaj je to tako tesko priznati
Ja nisam rekla da vas ne volim jer ste pederi. Samo sam rekla cinjenicu da ste pederi. I tockaJa licno ne jebem muskarce ni trans jel me ne privlace, jednostavno me cudi tvoje primitivno shvatanje, ajse pridruzi se nama u 21 vjeku.
Vidim da si izgubjen slucaj, da li si uopste procitala moju poruku ili ces opet ignorirat i ponavljat tvoju primitivnu mantru?Ja nisam rekla da vas ne volim jer ste pederi. Samo sam rekla cinjenicu da ste pederi. I tocka
Pederi steVidim da si izgubjen slucaj, da li si uopste procitala moju poruku ili ces opet ignorirat i ponavljat tvoju primitivnu mantru?
hahah ovo je dobro.konkretnoPederi ste
Kazes da su ti pederi prijatelji, zasto onda mislis da nekoga vredas sa tim pojmom?Pederi ste
To nije uvreda to je jebena cinjenica. Samo nekome tko se boji priznati da je peder taj pojam smetaKazes da su ti pederi prijatelji, zasto onda mislis da nekoga vredas sa tim pojmom?
Nikome ovdje taj pojam ne smeta osim tebi, da sam peder rado bi to pjevao sa brda (imao bi manje glavobolja sa zenama).To nije uvreda to je jebena cinjenica. Samo nekome tko se boji priznati da je peder taj pojam smeta
Onda ga prihvatite, ne smeta ni meni.. Cao pusa bokNikome ovdje taj pojam ne smeta osim tebi, da sam peder rado bi to pjevao sa brda (imao bi manje glavobolja sa zenama).
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|