Evo jedan konkretan osvrt na zagrebačku scenu:
1. Stela - ne znam da li je više na Seekingu, mislim da je bila kratko. E, tako nešto je teško naći. Žena spada u kategoriju GILF (ima 57 godina), ali izgleda brutalno. Istrenirana, ima sise i dupe, na licu se malo (ali stvarno malo) vide tragovi godina, ali to povećava sex appeal. Mene je zaintrigirala jer je 20-ak godina starija od mene, a nikad nisam bio ni sa kojom starijom. U akciji te iscijedi do kraja, radi stvari koje ne možeš zamisliti i ne misliš na seks tjedan dana poslije. Mali nedostatak joj je što su joj bradavice uvučene.
2. jedna plavuša, zaboravio sam joj nick koji je koristila na Seekingu, ali imala je profilnu sliku plave cure pored jednog auta - s njom sam bio samo na večeri. Slatka, zgodna, plava, krhka, vrlo zanimljiva žena od 30 i nešto godina, ali upravo je u tome problem: slatke krhke plavušice nisu moj tip baš.
3. Tajna - e, to je jedna stvarno rasna Dalmatinka. Znam da će ispasti floskula, ali prava dama u društvu i droljetina na kvadrat u krevetu. Također, ozbiljna, diskretna žena od oko 40 godina.
Uspio sam dogovoriti susret sa jednom prekrasnom Beograđankom, relativno novom na SA, drugu subotu se nalazimo u Zagrebu, pa ću napisati osvrt nakon toga.