Tih 5 dana koje sam proveo na seekingu istraživajući i zabavljajući se, podijelio bih zemljopisno cure na tri djela. Ukupno sam komunicirao više ili manje sa oko 30 cura.
Domaće cure (Hrvatska Srbija), gubljenje vremena. Poslao sam prema oko 15 cura koje su mi se svidjele poruke, odgovorilo mi je nekoliko, i to sa velikim kašnjenjem a odgovori su često sa jednom ili dvije riječi. Nemam pojma da li im se moj profil nije svidio ili su bile jako zauzeta ali skoro da nije bilo komunikacije. Shvatio sam da bi ih trebao puno uvjeravati i šarmirati ih što bi vjerojatno dovelo do visokih iznosa i da sa domaćim curama gubim vrijeme.
Ruska zona(Rusija, Ukrajina, Gruzija...), odmah odgovaraju, i same se javljaju i traže komunikaciju. Davež od tekstova koji traje i traje. Šalju srca, fotografije kukaju da su same, gladne i nesretne i stalno hoće novac. One bi komunicirale i da im se šalje novac ali teško je sa njima dogovoriti susret. Opet gubljenje vremena na beskonačno dopisivanje i moljakanje novca za ništa.
Zapadne cure su mi bile eldorado (Španjolska, Italija, Njemačka, Nizozemska, Grčka, Francuska...), puno prelijepih cura i vrlo su jednostavne za komunikaciju. One se hoće naći i da im se to plati. Naveo sam već iznose koje traže, ali su mlade i stvarno prekrasne.
I, koliko sam shvatio, seeking je predviđen za bogate muškarce i lijepe mlade cure. Ima tu svašta ali suštinu sam naveo.