Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mery Ljubljana traži 300 eura za dva sata a nikako 500 za dve noći s večerama!E jebiga sad, o ukusima se ne raspravlja ali ne možemo se dalje razilazit u mišljenjima.
Recimo na primjeru Ljubljane da ne spominjem sad domaće djevojke, za mene su 7.5-8 recimo Merry (23) ili Alex (23) i sa takvim sam curama bio. Znači zgodne, mlade studentice.
Pretpostavljam da je tvoj đir LaGrandeDame i KITTYILYINA ako su i one dovoljno dobre.
A kakva je?Mery Ljubljana traži 300 eura za dva sata a nikako 500 za dve noći s večerama!
a nemoj tako, trudi se malaBussyBee tko njoj da 300 odmah mu oduzet poslovno sposobnost
Što ne valja sa BussyBee, sada ste me bas zainteresirali hahahBussyBee tko njoj da 300 odmah mu oduzet poslovno sposobnost
Samo zbog izgleda sam je uzeo za usporedbu, nisam bio s njom. A u prethodnoj poruci sam spomenuo da obično u Ljubljani cure istog izgleda traže skoro duplo više od ovih iz Zagreba.Mery Ljubljana traži 300 eura za dva sata a nikako 500 za dve noći s večerama!
zato treba imat non-stop pretplatu i stalno refresh-at onaj tab "newest members"na kraju će ispast kao i sa svakom da smo svi bili a pričamo o stranici di se nudi “ekskluziva”
mi nudimo novce, problem je što su cure bez ikakvog opravdanog razloga na seekingu skuplje nego drugdje. ako oću neku sa zavidnom kilometražom odem na EGE i tamo nađem zgodniju profi kurvuNe vidim razlog ekskluzive niti je tražiti, jer pod 1. Zaključili smo da je tesko nac djevojku koja ce zaista biti “samo tvoja” i u odnosu samo sa tobom, a pod 2. Ni mi muskarci ne nudimo ekskluzivan odnos posvecen samo njoj, jer paralelno imamo jos cura sa kojima imamo u planu dogovor…
Ima toga u Zagrebu. To je za direktore. Iznajmljuje studentici stan, daje joj dobar džeparac i vodi povremeno u Milano u shoping ili London na tenis. Ali to stvarno jako puno košta. I takve su uglavnom lude za svojim "taticom" jer žive super život. Pa traje dok traje.Ne vidim razlog ekskluzive niti je tražiti, jer pod 1. Zaključili smo da je tesko nac djevojku koja ce zaista biti “samo tvoja” i u odnosu samo sa tobom, a pod 2. Ni mi muskarci ne nudimo ekskluzivan odnos posvecen samo njoj, jer paralelno imamo jos cura sa kojima imamo u planu dogovor…
znaš ti koliko jedna ženska treba poljubit žaba da bi našla princana kraju će ispast kao i sa svakom da smo svi bili a pričamo o stranici di se nudi “ekskluziva”
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|