Nisam dovršio post, greškom sam ga objavio prije kraja, pa sada nastavljam.
Dakle, skupio sam i sam relativno veliki broj takvih kontakata, ne nužno samo sa Seekinga. Ima tu svega. od domaćica konobarica, frizerki,(iako njih nastojim izbjegavati jer se uglavnom ne palim na 15-ak godina mlađe cure, ali nađe se izuzetaka), influenserica, pa sve do liječnica, investicijskih i poreznih savjetnica, revizorica i financijskih konzultantica s izgrađenom karijerom koje si puno toga mogu priuštiti same, ali imaju neke fetiše ili ih pali da ponekad budu opet u fokusu nečije pažnje. Sa nemalim brojem njih se sada povremeno vidim i bez ikakve naknade, jednostavno odemo na večeru ili na dva-tri dana na more (iako za to rijetko imam vremena) i poslije toga gužvanje posteljine do jutarnjih sati. U razgovoru sam primijetio da dosta njih ne bi imalo ništa protiv da njihove kontakte podijelim sa osobama koje bi također mogle zadovoljiti njihove kriterije. Inače, i osobno sam član jedne takve Telegram grupe kojoj sam se pridružio 2019. godine kada sam poslovno nekoliko mjeseci bio u Švicarskoj. Međutim, koče me dileme nije li Hrvatska ipak premala za tak nešto, mala smo država i moglo bi doći do svakakvih sranja pojavi li se neko ime u javnosti.
I na kraju jedan ozbiljan savjet: izbjegavajte Beograd. Da ne bi iblo zabune, prekrasan je to grad sa prekrasnim ljudima ( i još prekrasnijim ženama) u kojem stvarno uživam boraviti, ali nedavno mi se dogodilo da su me na aerodromu, iz čistog mira, na kontroli putovnica, odveli u zasebnu prostoriju i da me policija tamo držala i ispitivala gotovo dva sata; od toga čime se bavim, zašto sam došao, što mislim o studentskim demostracijama, imam li rodbine u Srbiji, da li pratim demonstracije, iz kojih medija se informiram o demonstracijama, da li poznajem neke osobe za koje nikad nisam čuo iskreno, a na kraju sam im bio sumnjiv i zbog naziva ulice u kojoj stanujem. Definitivno se tamo nešto čudno događa, a to ne mogu shvatiti jer sam do 2023 tamo često išao poslovno, a nakon toga nekoliko puta ovako turistički.