Mislim da ste se previse zanijeli u pricama o eksluzivi. Ja osobno trenutno imam 2 cure sa SA koje mjesecno placam ali ne trazim od njih eksluzivu niti je nudim sa svoje strane. Trazim da su tu za mene kada i gdje god treba. I to dobijem. Na SA sam vec par godina i svake godine imam tako 2 do 3 sa kojima funkcioniram na isti nacin. Imam i jos par prijatelja/poznanika koji rade po istom principu. Nitko od nas ne trazi eksluzivu jer nitko nije dosao na SA trazini zenu/curu. Budimo realni, to nije materijal koji ces voditi doma i provesti zivot sa njima. Meni je idealno da dok putujem i radim uvijek imam na "lageru" 2 do 3 cure koje su tu za mene u svako doba, ako zelim i sve njih skupa povesti sa sobom nije problem. Odmah u startu imate direktni razgovor sa ocekivanjima mojim i njenim i to je to. Jednom sam se nasao sa curom ovdje da bi jednu noc proveo sa njom, cure koje upoznam i vidim da bi prvo vece isle odmah u akciju nakon vecere, platim i ispratim.
Od svih ovih koje su nabrojane na ovoj temi spomenuta je samo jedna sa kojom sam imao dogovor i sa kojom sam prekrsio svoje zlatno pravilo. Ali, naknadno je ona dosla do mene pa je trenutno jedna od mojih SA trajnih dogovora.
Tako da dragi moji, nema tu eksluzive nikakve.
I mislim da je ovo sto radite je totalno krivo, dolazite na SA traziti kurve za jednu noc pa su se kurve tu pocele i nuditi. Prije par godina je bila totalno drukcija ekipa i kvalitetne cure koje su skuzile u kojem to smjeru idu vise ne idu na SA. Postoji jedna druga stranica koju sada posjecujemo jer tamo mozes naci dogovore na duge staze sa kvalitetnim osobama.
Ovo u sta se SA pretvorio je ravno nekim plavim oglasnicima ili kako god se vec zovu.
Stra trazite (prostitutke) to i dobijete (prostitutke).
Tako da vam savjetujem da ovo za sta placate ovdje stotine eura po sexu zamijenite za obicnim oglasnicima i 100ak eura jer na kraju krajeva dobijete isto...
Sve najbolje i pozdrav iz nekih toplijih krajeva