Seeking - najbolje mjesto za pronalazak mladih sponzoruša

Nemojte se zavaravat da na zapadu nema ppma na seekingu otvorite usasexguide forum tražite teme o seeku i vidjet ćete da je princip svugdi vrlo sličan

Situacija 2: jučer sam na večeri bio sa curom koja ima nick Petra. Nisu njene slike na SA, ali mala je vrlo slična i uživo izgleda puno bolje. Uglavnom, da isplaziš jezik kad je vidiš, pogotovo zato jer je moj tip, visoka crnka. Imam malu grižnju savjesti što je premlada za moje kriterije, ima 19 godina (godinu dana je mlađa nego je to javno objavila). Pokazala mi je osobnu na moje inzistiranje. S njom sam dogovorio susret sutra, ali još zbog te grižnje savjesti nisam sasvim siguran hoću li ga realizirati.
Uh, Petra je srednjoškolka.. Pazi da te ćaća ne bi lopatom tražio po gradu. Ja sam ušao u neku kratku priču ali je već preko poruka balava dosta, odustao sam brzo.

Nisam namjerno htio spominjat al sad kad vidim da je u komunikaciji s pola foruma :ROFLMAO:... mala Petra je bombončić koji će vrlo brzo bit razvaljen pitanje je samo tko će biti među tih prvih par. Onda slijedi razočarenje u muškarce i gašenje profila.

Mislim da ste se previse zanijeli u pricama o eksluzivi. Ja osobno trenutno imam 2 cure sa SA koje mjesecno placam ali ne trazim od njih eksluzivu niti je nudim sa svoje strane. Trazim da su tu za mene kada i gdje god treba. I to dobijem. Na SA sam vec par godina i svake godine imam tako 2 do 3 sa kojima funkcioniram na isti nacin. Imam i jos par prijatelja/poznanika koji rade po istom principu. Nitko od nas ne trazi eksluzivu jer nitko nije dosao na SA trazini zenu/curu. Budimo realni, to nije materijal koji ces voditi doma i provesti zivot sa njima. Meni je idealno da dok putujem i radim uvijek imam na "lageru" 2 do 3 cure koje su tu za mene u svako doba, ako zelim i sve njih skupa povesti sa sobom nije problem. Odmah u startu imate direktni razgovor sa ocekivanjima mojim i njenim i to je to. Jednom sam se nasao sa curom ovdje da bi jednu noc proveo sa njom, cure koje upoznam i vidim da bi prvo vece isle odmah u akciju nakon vecere, platim i ispratim.
Od svih ovih koje su nabrojane na ovoj temi spomenuta je samo jedna sa kojom sam imao dogovor i sa kojom sam prekrsio svoje zlatno pravilo. Ali, naknadno je ona dosla do mene pa je trenutno jedna od mojih SA trajnih dogovora.
Tako da dragi moji, nema tu eksluzive nikakve.
I mislim da je ovo sto radite je totalno krivo, dolazite na SA traziti kurve za jednu noc pa su se kurve tu pocele i nuditi. Prije par godina je bila totalno drukcija ekipa i kvalitetne cure koje su skuzile u kojem to smjeru idu vise ne idu na SA. Postoji jedna druga stranica koju sada posjecujemo jer tamo mozes naci dogovore na duge staze sa kvalitetnim osobama.
Ovo u sta se SA pretvorio je ravno nekim plavim oglasnicima ili kako god se vec zovu.
Stra trazite (prostitutke) to i dobijete (prostitutke).
Tako da vam savjetujem da ovo za sta placate ovdje stotine eura po sexu zamijenite za obicnim oglasnicima i 100ak eura jer na kraju krajeva dobijete isto...
Sve najbolje i pozdrav iz nekih toplijih krajeva :)
Ovo sto si napisao je gotovo isto sto i ege oglasnik gdje preplatis ono sto inace placas na kraju cijele price. Mozda grijesim ili si ti tip koji trazi samo pratnju na putovanjima i razgovore te imponiranje da si vidjen s mladjim komadima. Ako je tako sve pet to i je bit sk stranice. Medjutim ako se svodi na sex koji je na kraju cijele balade i to te zanima onda ne vidim smisla u ovom postu? Kazes odbija ta ako zeli odmah akciju? Koja je razlika ako akcija pada drugu vece? Ona je kao manje laka? Ako je na sk sigurno je vec odradila masu frajera sto na jednu noc sto na duze. Sugurno nisi jedini s kojim se tu vidja koliko god dobro laze da trazi samo jednog. Mozda grijesim ali sve koje sam tu upoznao su sigurno bile s vise likova preko ove stranice.

Primijetio sam da nakon svakog posta koji objavim dobivam hrpu privatnih poruka vezano za to koliko koja cura traži. Ne znam, to je valjda način razmišljanja osoba koje traže kurve na Plavom oglasniku ili onom EGE-u. Pri inicijalnom kontaktu na SA, ja sam taj koji nudi ono što smatra da je adekvatno, a cura prihvati ili ne prihvati. U mom slučaju uglavnom prihvati. Ako cura sama odmah izbaci cijenu, riječ je o klasičnoj kurvi, a to mi je totalni turn off. Dalje, inzistiram da prvi sastanak uvijek bude na večeri u nekom restoranu, da još malo eliminiram klasične kurve. One se, naime, ne vole pokazivati u javnosti previše . Ok, jasno je i da sve te cure i žene sa SA primaju u konačnici lovu za seks, ali teško da možeš za takve reći da su klasične kurve ako im znaš ime i prezime, gdje stanuju i kakva im je obiteljska situacija, ako idu s tobom u kazalište ili kino ili na poneko kraće putovanje. Eto, primijetio sam da se na SA pojavila i gospođica Lea (nije joj to pravo ime, naravno) koja je stealth zrakoplov za ponudu Zagrebu, ali cura je klasična kurva koja daje svoju cijenu i ne želi se pojavljivati u javnosti. Na nju sam naletio prije nego je stavila profil na SA, ostavljao sam dobre napojnice tamo gdje je radila, pa sam je uspio nagovoriti. No, poslije sam shvatio da je mala tipična prostitutka sa dnevnom rutinom koja to pidrazumijeva i nema šanse da je više okrenem, pa da i ona meni plati.

Primijetio sam da nakon svakog posta koji objavim dobivam hrpu privatnih poruka vezano za to koliko koja cura traži. Ne znam, to je valjda način razmišljanja osoba koje traže kurve na Plavom oglasniku ili onom EGE-u. Pri inicijalnom kontaktu na SA, ja sam taj koji nudi ono što smatra da je adekvatno, a cura prihvati ili ne prihvati. U mom slučaju uglavnom prihvati. Ako cura sama odmah izbaci cijenu, riječ je o klasičnoj kurvi, a to mi je totalni turn off. Dalje, inzistiram da prvi sastanak uvijek bude na večeri u nekom restoranu, da još malo eliminiram klasične kurve. One se, naime, ne vole pokazivati u javnosti previše . Ok, jasno je i da sve te cure i žene sa SA primaju u konačnici lovu za seks, ali teško da možeš za takve reći da su klasične kurve ako im znaš ime i prezime, gdje stanuju i kakva im je obiteljska situacija, ako idu s tobom u kazalište ili kino ili na poneko kraće putovanje. Eto, primijetio sam da se na SA pojavila i gospođica Lea (nije joj to pravo ime, naravno) koja je stealth zrakoplov za ponudu Zagrebu, ali cura je klasična kurva koja daje svoju cijenu i ne želi se pojavljivati u javnosti. Na nju sam naletio prije nego je stavila profil na SA, ostavljao sam dobre napojnice tamo gdje je radila, pa sam je uspio nagovoriti. No, poslije sam shvatio da je mala tipična prostitutka sa dnevnom rutinom koja to pidrazumijeva i nema šanse da je više okrenem, pa da i ona meni plati.
Ako te to tjesi onda mi je drago. Naime, ja sam misljenja da su sve takve klasic samo umotane u celofan laznog glamura, a na kraju placas da je jebes.

Pri inicijalnom kontaktu na SA, ja sam taj koji nudi ono što smatra da je adekvatno, a cura prihvati ili ne prihvati. U mom slučaju uglavnom prihvati. Ako cura sama odmah izbaci cijenu, riječ je o klasičnoj kurvi, a to mi je totalni turn off. Dalje, inzistiram da prvi sastanak uvijek bude na večeri u nekom restoranu, da još malo eliminiram klasične kurve.
Na kraju plaćaš da jebeš. :p Sve ostalo je prenemaganje i glumatanje. Uvijek respektiram te cure. Pa makar bile i uličarke za 50 EURa.

Mislim da ste se previse zanijeli u pricama o eksluzivi. Ja osobno trenutno imam 2 cure sa SA koje mjesecno placam ali ne trazim od njih eksluzivu niti je nudim sa svoje strane. Trazim da su tu za mene kada i gdje god treba. I to dobijem. Na SA sam vec par godina i svake godine imam tako 2 do 3 sa kojima funkcioniram na isti nacin. Imam i jos par prijatelja/poznanika koji rade po istom principu. Nitko od nas ne trazi eksluzivu jer nitko nije dosao na SA trazini zenu/curu. Budimo realni, to nije materijal koji ces voditi doma i provesti zivot sa njima. Meni je idealno da dok putujem i radim uvijek imam na "lageru" 2 do 3 cure koje su tu za mene u svako doba, ako zelim i sve njih skupa povesti sa sobom nije problem. Odmah u startu imate direktni razgovor sa ocekivanjima mojim i njenim i to je to. Jednom sam se nasao sa curom ovdje da bi jednu noc proveo sa njom, cure koje upoznam i vidim da bi prvo vece isle odmah u akciju nakon vecere, platim i ispratim.
Od svih ovih koje su nabrojane na ovoj temi spomenuta je samo jedna sa kojom sam imao dogovor i sa kojom sam prekrsio svoje zlatno pravilo. Ali, naknadno je ona dosla do mene pa je trenutno jedna od mojih SA trajnih dogovora.
Tako da dragi moji, nema tu eksluzive nikakve.
I mislim da je ovo sto radite je totalno krivo, dolazite na SA traziti kurve za jednu noc pa su se kurve tu pocele i nuditi. Prije par godina je bila totalno drukcija ekipa i kvalitetne cure koje su skuzile u kojem to smjeru idu vise ne idu na SA. Postoji jedna druga stranica koju sada posjecujemo jer tamo mozes naci dogovore na duge staze sa kvalitetnim osobama.
Ovo u sta se SA pretvorio je ravno nekim plavim oglasnicima ili kako god se vec zovu.
Stra trazite (prostitutke) to i dobijete (prostitutke).
Tako da vam savjetujem da ovo za sta placate ovdje stotine eura po sexu zamijenite za obicnim oglasnicima i 100ak eura jer na kraju krajeva dobijete isto...
Sve najbolje i pozdrav iz nekih toplijih krajeva :)
Mozes reci koja je to stranica

nisu ni svi iste platežne moći, pratim dugo ovaj forum i što ljudi pišu pa tako i ti. sigurno većina nas nije u platežnom rangu ko ti. da sad ne spominjem imena cura ali bio si jednom napisao za neke cure da nisu ispod 500€ tj. da si im ti nudio tolikoili više a ja sam ih isto dogovarao za puno manje. naravno ako su ti resursi neograničeni da se puno lakše postaviti

Koliko para, toliko muzike. Uvijek je bilo, i biti će. Nedavno mi je jedna SB tračala našu mušku stranu. Puno blefera i glumaca, kaže ona. Dođe sa dobrim BMWom a para za pomfri u McDonaldsu. Nju zanimaju stariji likovi, skromni, koje ne vidiš po klubovima. Stari advokati ili arhitekti. Oni imaju puno para i nisu škrti, a voze Volvo.

Pozdrav! Može par savijeta za početnika? Kad radiš profil na seeking jel dajete sve prave podatke? Kakav je najbolji način pravljenja, tj. što prolazi?
Hvala

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh