Seeking - najbolje mjesto za pronalazak mladih sponzoruša

Trebao bih pomoć i iskustva, nesto sam pročitao tu:

Katalina - vidim da je top, zanima me samo kakvi tijelo ima…
Siren - tu vidim svi samo pišu skupa, ne pišu iskustva i kako izgleda
Aurora - s njom mi je top komunikacija, i to me čudi jer ove gore kažu tarifu i bok, a ne vidim iskustva s njom
Laura - dve Slovenke…

Pa eto ako netko ima da kaže nesto pametno i da pomogne…

teško da će ti neko ići u detalje ovako javno pa pokušaj privatno, o Katalini se dosta pisalo samo je prije imala druge nickove tako da ćeš o njoj naći dosta info. Aurora je nova pa zato vjerojatno malo info. ima na forumu a Laura je po mojoj procjeni nova u ZG (možda se varam). znam neke s foruma koji su bili sa Siren ali ja iz principa nisam htio dati te novce iako tijelo ima dobro

Da li neko ima iskustvo sa Andjelina34, sa SA, iz Beograda? Imam kontakt na njenu inicijativu, na slikama odlicna, ali posle par poruka kaze da je iz Nisa i da povremeno dolazi kod drugarice u Beograd. Kad dolazim u Beograd koristim jednu SB za vreme odmora, tako da bi mi znacilo necije iskustvo.

Trebao bih pomoć i iskustva, nesto sam pročitao tu:

Katalina - vidim da je top, zanima me samo kakvi tijelo ima…
Siren - tu vidim svi samo pišu skupa, ne pišu iskustva i kako izgleda
Aurora - s njom mi je top komunikacija, i to me čudi jer ove gore kažu tarifu i bok, a ne vidim iskustva s njom
Laura - dve Slovenke…

Pa eto ako netko ima da kaže nesto pametno i da pomogne…
Što se Aurore tiče, prilično sam uvjeren da se radi o tamnokosom dijelu nekad aktivnog dua Candy. Ne mogu dati ruku u vatru, ali 90% sam siguran. Ako je to stvarno ona, onda se radi trenutno najboljem primjerku koji se nalazi na Seekingu, a kao mjesto prebivališta prijavljuje Zagreb (iako stvarno nije iz Zagreba nego kojih 100-ak kilometara sjevernije). Cura izgleda fantastično, a ono što radi u krevetu daleko prelazi granice prosječnog. Ja sam probao i sa Candy kao duom i odvojeno sa obje cure (dakle, tom Aurorom, ako je to ona i njenom plavokosom partnericom) i obje su, pojedinačno i u duetu, vrh, ali ta za koju pretpostavljam da je Aurora je maestralna.

Da li neko ima iskustvo sa Andjelina34, sa SA, iz Beograda? Imam kontakt na njenu inicijativu, na slikama odlicna, ali posle par poruka kaze da je iz Nisa i da povremeno dolazi kod drugarice u Beograd. Kad dolazim u Beograd koristim jednu SB za vreme odmora, tako da bi mi znacilo necije iskustvo.
Andjelinu sam kontaktirao i mislim je pozvati čim idući puta budem u Beogradu. Pričao sam s njom, cura je baš draga, ima stalni posao i još radi kao instruktorica fitnessa. Ako si iz Beograda, preporučio bih ti Anaaa-u i Mariju, tu ne možeš pogriješiti. Marija je bila moj zadnji ulov i tu sam prešao preko nekih svojih kriterija jer je još u dvadesetim godinama (i to prvoj polovici dvadesetih), ali nisam se razočarao.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh