Ista stvar se i meni dogodila s njomLajkala mi profil, poslala poruku, želi odmah na Wap ili Telegram, a nakon toga se više nije javila.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ista stvar se i meni dogodila s njomLajkala mi profil, poslala poruku, želi odmah na Wap ili Telegram, a nakon toga se više nije javila.
Dakle, moje prvo Seeking iskustvo je Sweet Loko Baby. NS. Trideset +. Kaze fitness instruktorka. Dogovor za 200 secernih i naglasavanje da je smestaj moja briga. Ne deli foto, upoznate je kad stigne. Vesela, nasmejana devojka. Za mene dobra riba. Sise, tanak struk... Ima par tatoo. Real GFE. French kissing, mazenje. She is really into it. Pusenje bez, prskanje, gutanje. Kad svrsi kao da je trenutak bez svesti. Uglavnom sve preporuke.Pozdrav svima. I mene interesuje nalog Sweet LokoBaby iz Novog Sada. Da li neko ima iskustvo?
Moja iskustva sa seekinga su druzenja po par dana izlasci, vecere druzenja itd..Imam pitanje za Seeking,
Dali su to većinom klasične kurve, sat-dva-tri seks i to je to, kao npr. Oglasnici?
Jer vidim da svi pričate u tom smjeru...
Uključio bih se ali bih radije išao na žensku s kojom imam malo drugaciji odnos nego s klasičnom kurvom, dođi jebi me i to je to, idi ća kad završiš.
Npr, idem u Zagreb 3 dana poslom, da ide s menom i da se i jebemo i družimo.
Opet, problem smo mala država i di svak svakog zna pa neznam koliko se cure upuštaju u takav odnos...
koliko te to izašlo druženje od više sati, pa i cijela večer?Moja iskustva sa seekinga su druzenja po par dana izlasci, vecere druzenja itd..
Bilo je i jedno od par sati ali vise zbog mene jer nisam imao vremena
Javi se u ppkoliko te to izašlo druženje od više sati, pa i cijela večer?
jesu bile većinom starije dame koje bi pristale na to po prikladnoj cijeni?
ove mlađe su lude, bunu po 700e za 2h i to je to.. nije u redu
Nek se javi 500 e dajem hahaJel ima sta domace u Zg.studentice neke do 30-ak god.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|