RIJEKA/ISTRA - Recenzije masaža

Ne sjećam se više. Kako god izdrkati će ti ga sigurno. Makar će ti poslije biti feeling kao da ti je robot izdrkao. Bila je prije desetak godina puno bolja, sada više ne vrijedi tih para. Masaža je loša u usporedbi sa bilo kojim salonom za masažu u gradu.
Oprosti jesam li nešto krivo shvatio? Koji salon u gradu? Ima isto happy kraj?

Krivo si shvatio, rekao sam da masira slabo ili loše. Što je lako ustanoviti ako odeš u neki salon u gradu koji se bavi samo masažama gdje ćeš dobiti pravu masažu.
Masaza je definitivno losija od profi salona, ali u njima neces dobit hj ako to hoces. A od ostalih koje pruzaju masazu i hj, ova je daleko ispred njih jer kod nje barem dobijes masazu za razliku od nekakvog tapkanja kod kvazi maserki kojima je jedini cilj da ti ga nabrzinu izdrkaju, a o masazi ne znaju ni m.

Jel neko kresnuo onu sa fb, stara plava kratka kosa, na fb Ksenja Senka Ban... Sva istetovirana ko knjiga... Navodno samo masira ali nikad se nezna i o njenim posebnim potrebama 😂
Ja sam bio kod Senke vise od ne znam ni sam koliko puta, zena masira i namaze ga uljem i samo rucni rad, nema oral nema sex...
Svrsavanje kod nje je puno bolje nego kod ostalih koje nude oral, isao sam kod nje jos kad je tek stigla u RI prije desetak godina, sad je jos isla koju kilu gore i jos je bolja. Za mene jedna od boljih u gradu

Ja sam bio kod Senke vise od ne znam ni sam koliko puta, zena masira i namaze ga uljem i samo rucni rad, nema oral nema sex...
Svrsavanje kod nje je puno bolje nego kod ostalih koje nude oral, isao sam kod nje jos kad je tek stigla u RI prije desetak godina, sad je jos isla koju kilu gore i jos je bolja. Za mene jedna od boljih u gradu
Kad stigne masirat, pratim je na fb i non stop je negdje, po srbiji, bosni, rh... svjetska žena široke ceste

Zna li netko u Ri za masazu sa HE osim Kostrene Vezice?
Ili body to body?
Nekad je to bas bilo popularno po burzi a sad to vise ne nalazim.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh