Jesam .. ok je , opušteno i zezancija .Cijena jesi bio
Nema određenog vremena , kad završiš ideš doma.
150€
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam .. ok je , opušteno i zezancija .Cijena jesi bio
Ali nije osoba sa slike?Jesam .. ok je , opušteno i zezancija .
150€
Moze neki kontakt ili li k oglasaJesam .. ok je , opušteno i zezancija .
150€
Nije ali je okAli nije osoba sa slike?
Bio sam ja...Masaza ok, kasnije HJ ok ali ona uzasno hladna i samo odradjuje dosta hladno pa i nije nesto. Masaza je relativno ok bila. Mislim 50.Je bio tio u studiu Illaria u zadnje vrijeme?
Moguce, lako moguce i to. Prenio samo svoje iskustvo, bez lose namjere.Ma prica ona rado. Mozda ovisi o tome kako joj se svidis.
NazalostPa sta nema u rijeci nista
Kako kod nje dogovoriti masazu full service? Mislim glupo malo direktno pitati a ove u thai masaznom u puli ne rade HJBio sam ja...Masaza ok, kasnije HJ ok ali ona uzasno hladna i samo odradjuje dosta hladno pa i nije nesto. Masaza je relativno ok bila. Mislim 50.
Sama će ti ponuditi.Kako kod nje dogovoriti masazu full service? Mislim glupo malo direktno pitati a ove u thai masaznom u puli ne rade HJ
Na licu mjesta ili telefonski?Sama će ti ponuditi.
Nazovi i dogovori termin, odmah ce ti ponudit sve. I kad dodjes osobno ista stvarNa licu mjesta ili telefonski?
Onda lafe jesi bio u salonu ili domaNazovi i dogovori termin, odmah ce ti ponudit sve. I kad dodjes osobno ista stvar
U salonu sam bioOnda lafe jesi bio u salonu ili doma
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|