Kako dođ do njeCrna baba je Semka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako dođ do njeCrna baba je Semka
Kako dođ do nje
Izgled i to? Jel bas gaborCrna baba je Semka
Nema nje vise te crnePlava samo masira i drkica, a crna ti pristaje na sve liže guzu jaja gura ti jezik u supak. U guzu ju možeš jebat
I mene zanima ako ima sta domaće, da ne traže neke bonovePozdrav, jel ima što u Puli ? Moze se i dama javiti u pvt
Je bio netko je valja?
Ma puno je to para 110eOpet se Vlasta pojavila sa kolegicom.. dal je bio netko možda da opiše kakve su?
Izgled , šta nude i slično ..
Pa da ima neka crna na viskovu pise sve vrste masaza110 za šta ?? Bolje ići onda odraditi Kolumbijku za 120€ pol sata..
Ne sta sa njimJel cuo netko za neki salon Miki maus u Ri?
Jel bio netko?Pa da ima neka crna na viskovu pise sve vrste masaza
Nisam bio al masaza sa pusenjem je 100e seks 200eJel bio netko?
Na slici izgleda jako dobro
Al samo masaza bez odnosa je?
Mozda iskopan ali neznam mislimo li na istu? Radila nekoc u raff-u?Jel ima tko kontak od Tina Tigrica, nekad radila u kasinu, a da dobro masira i više, iz Rijeke je ???
Ne bih znao, na fejsu je ne mogu dodati, a inst. to ne koristim, ali su mi pokazali da se valjda bavi i plesom po klubovima, a dok je radila u kasinu prilikom isplate bi onako koketirala pa bi joj ostavio tu i tamo manču, ako nađeš broj pa mi cimni u inobx...thxMozda iskopan ali neznam mislimo li na istu? Radila nekoc u raff-u?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|