Gdje ima njen oglas?Semka jedino masira jaja dok ju jebes u supak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje ima njen oglas?Semka jedino masira jaja dok ju jebes u supak
Ne izgleda mi da ima nesto vise od obicne masaze
To je teta s rastočina, samo drugi broj i drugi oglas. Usluga ista.Ne izgleda mi da ima nesto vise od obicne masaze
Znaci samo drkica i pozurivanjeTo je teta s rastočina, samo drugi broj i drugi oglas. Usluga ista.
Bio sam samo na klasicnoj. Za 50 eura sam sebe zavedem, pocastim vecerom i picem i iskoristavam cijelu vecer.Znaci samo drkica i pozurivanje
Bas..a jbg nema u rijeci nistaBio sam samo na klasicnoj. Za 50 eura sam sebe zavedem, pocastim vecerom i picem i iskoristavam cijelu vecer.
Moje iskustvo je pozitivno. Bio sam 3 ili 4 puta. Zadnji put na samom kraju dana (6 popodne) i očekivao sam lošu uslugu. Bilo je sve samo ne loše: masaža jako opuštajuća, smirena i bez imalo požurivanja. Nakon cijelog tijela se ulovila i sretnog završetka i odradila ga jako dobro.. dovoljno ulja, ali i dobar stisak i sve što treba.Znaci samo drkica i pozurivanje
Sta dobro drka ga i sere moze li brze..ja reko stavi ga u usta pa moze..Moje iskustvo je pozitivno. Bio sam 3 ili 4 puta. Zadnji put na samom kraju dana (6 popodne) i očekivao sam lošu uslugu. Bilo je sve samo ne loše: masaža jako opuštajuća, smirena i bez imalo požurivanja. Nakon cijelog tijela se ulovila i sretnog završetka i odradila ga jako dobro.. dovoljno ulja, ali i dobar stisak i sve što treba.
Apsolutna je šteta što ne nudi više od toga, ali na ovo treba gledati kao na dobru masažu s HE i to dobiješ od žene koja izgleda vrlo dobro...
Ovo je tema o masažama!Sta nema niko od nijedne male da se jebe za pare?
AmaterOvo je tema o masažama!
A mater je domaćica , ona ne masira.Amater
Jesi ti isao na masazu ili sto?Bio danas kod one marije ,strasno nije zenska u vinklu,a o pusenju veze nema samo zubima grebe ja otiso nakon 5min
Oglas ? Imaš broj? Jel to ona Marija Poljak?Bio danas kod one marije ,strasno nije zenska u vinklu,a o pusenju veze nema samo zubima grebe ja otiso nakon 5min
Ma nema masaze samo seks il pusagijaJesi ti isao na masazu ili sto?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|