Je. Pa imaš oglas, četveroručna masaža.. Cijena za obje da ti puše 140 eura. Molim lijepo.Moze kontakt jeli aktivna jos?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je. Pa imaš oglas, četveroručna masaža.. Cijena za obje da ti puše 140 eura. Molim lijepo.Moze kontakt jeli aktivna jos?
Mislim da je..nemam kontakt vise..ne idemMoze kontakt jeli aktivna jos?
Ja sam bio kod Senke vise od ne znam ni sam koliko puta, zena masira i namaze ga uljem i samo rucni rad, nema oral nema sex...Jel neko kresnuo onu sa fb, stara plava kratka kosa, na fb Ksenja Senka Ban... Sva istetovirana ko knjiga... Navodno samo masira ali nikad se nezna i o njenim posebnim potrebama
Kad stigne masirat, pratim je na fb i non stop je negdje, po srbiji, bosni, rh... svjetska žena široke cesteJa sam bio kod Senke vise od ne znam ni sam koliko puta, zena masira i namaze ga uljem i samo rucni rad, nema oral nema sex...
Svrsavanje kod nje je puno bolje nego kod ostalih koje nude oral, isao sam kod nje jos kad je tek stigla u RI prije desetak godina, sad je jos isla koju kilu gore i jos je bolja. Za mene jedna od boljih u gradu
Zoves i dogovoris, ja unaprijed dan-dva da sam siguran. Ako je slobodna odem kod nje, ako ne nazalost imam plan BKad stigne masirat, pratim je na fb i non stop je negdje, po srbiji, bosni, rh... svjetska žena široke ceste
099 8527 799 , i par stranica unazad ga imasSta stvarno niko nemoze napisati broj od Vlaste iz Kostrene ili staviti poveznicu oglasa??
Jel bio iko kod nje kad je bila s prijateljicom? Rjetko ali znaju i biti dvije zajedno099 8527 799 , i par stranica unazad ga imas
Bio sam ja .. ma ok je , fino te srede .Jel bio iko kod nje kad je bila s prijateljicom? Rjetko ali znaju i biti dvije zajedno
Kaze mi Vlasta da je ova druga jos krupnija i starija ali meni je to ful okBio sam ja .. ma ok je , fino te srede .
Ali nije to moj đir , starije su ..deblje obje .
Čak su i zabavne , osjećaš se ugodno .
To je istina. Druga se zove Zdenka i krupnija je od Vlaste i to dosta. Ogromne sise. Al bolja od Vlaste.. Mladolikog lica iako su tu negdje po godinama.Kaze mi Vlasta da je ova druga jos krupnija i starija ali meni je to ful ok
Uffff kako dobro, da sam barem blize kako bi cesto isao kod njih, ovako kad stignem dobro jeTo je istina. Druga se zove Zdenka i krupnija je od Vlaste i to dosta. Ogromne sise. Al bolja od Vlaste.. Mladolikog lica iako su tu negdje po godinama.
Kakve su tarife sada?To je istina. Druga se zove Zdenka i krupnija je od Vlaste i to dosta. Ogromne sise. Al bolja od Vlaste.. Mladolikog lica iako su tu negdje po godinama.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|