Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na Grobniku..Gdje je taj salon?
Di na grobniku? Kako se zove?Na Grobniku..
Nemoj i ti frende..zajebavam ga..100 puta su napisali da je na Skurinjama..Di na grobniku? Kako se zove?
Ne sjećam se više. Kako god izdrkati će ti ga sigurno. Makar će ti poslije biti feeling kao da ti je robot izdrkao. Bila je prije desetak godina puno bolja, sada više ne vrijedi tih para. Masaža je loša u usporedbi sa bilo kojim salonom za masažu u gradu.Na licu mjesta ili telefonski?
Oprosti jesam li nešto krivo shvatio? Koji salon u gradu? Ima isto happy kraj?Ne sjećam se više. Kako god izdrkati će ti ga sigurno. Makar će ti poslije biti feeling kao da ti je robot izdrkao. Bila je prije desetak godina puno bolja, sada više ne vrijedi tih para. Masaža je loša u usporedbi sa bilo kojim salonom za masažu u gradu.
Krivo si shvatio, rekao sam da masira slabo ili loše. Što je lako ustanoviti ako odeš u neki salon u gradu koji se bavi samo masažama gdje ćeš dobiti pravu masažu.Oprosti jesam li nešto krivo shvatio? Koji salon u gradu? Ima isto happy kraj?
Masaza je definitivno losija od profi salona, ali u njima neces dobit hj ako to hoces. A od ostalih koje pruzaju masazu i hj, ova je daleko ispred njih jer kod nje barem dobijes masazu za razliku od nekakvog tapkanja kod kvazi maserki kojima je jedini cilj da ti ga nabrzinu izdrkaju, a o masazi ne znaju ni m.Krivo si shvatio, rekao sam da masira slabo ili loše. Što je lako ustanoviti ako odeš u neki salon u gradu koji se bavi samo masažama gdje ćeš dobiti pravu masažu.
Ne znam. Ne sijecam se ni koliko sam kod nje bio dao…40 mozda tad, znaci njih 2 sumnjam da ce manje od 80 trazitKoja je cijena za tu 4hand masažu
90Koja je cijena za tu 4hand masažu
Moze kontakt od Vlaste.Danas vidio Vlastu u Kostreni sa prijateljicom u ducanu tako da vjerojatno sada u paru masiraju
Moze kontakt jeli aktivna jos?Da..isplati se ic..drzat je i po dupetu i sisama malo..al me jebeno privlaci da je izjebem..mora se dobro jebat..zato i ne idem cesto kod nje..1 u 4 mjeseca
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|