Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Punta bio netko?Koliko je ulaz u Anakondi sada? Je li se popravila i situacija ili samo muda šeću okolo? Pitam za par.
ne kužim čemu ove gluposti pisati,na PK sam često i ukafiću kod Zokija,tko god je jednom tamo sijeo zna da je posluga za stolom(i mi bili sinoć) trenutno rade 2 dečka iz srbije,ove gluposti o promenadi nebi uopče komentirala uz to da je sinoć od kad smo mi bili kao što sam rekla od 6i po na dalje bilo najviše parova,ako ste jučer naveče(recimo od 6 i po na dalje ) bili u kafiću vidjeli ste jednu ekipu njemaca koji su se međusobno ševili i apsolutno nitko im nije smetao,slobodnih mjesta ima koliko god hočeš(naravno oni separei koji su prvi do plaže su zauzet ali ostala mjesta koliko hočeš,ako koga zanima anakonda upad je 50+5 eura za par prvi put(jer se po novom radi članska iskaznica za par i obavezan si donjeti osobnu ispravu)ali to je samo 1. put ,a sve ostale pute je 50 e sa tom članskomEvo jučer bili.
Kako je kolega već napisao Punta Križa je na početku svog kraja.
Bili smo navečer i plan je bio prošetati, popiti cugu u zadnjem kafiću i malo se nabrijati prije Anakonde.
Nisu baš hodali za nama i drkali dok smo išli prema tamo ali bome nadoknadili su to već kasnije.
Cijela terasa je više manje zauzeta bila kad smo stigli. I kad smo konačno sjeli skužimo da moraš sam po cugu do šanka. Diži se i ajmo opet natrag u potragu za stolom. Odjednom 3-4 slobodna. I to baš do mora.
Sjeli i počeli promatrati.
Istovremeno i shvaćati.
Zauzeto je pola terase no sve od strane po jednog dva mlatimudana koji vrebaju. I u biti nismo imali sreće već su se digli da mi ne bi otišli ća.
Mi koji smo nova roba bili.
Sjedimo i počinje šou.
Promenada pored nas.
Većinom solo ali i po dvojica u paru.
Tada skužiš i da je na cijeloj terasi možda 10% parova a ostalo mlatimudani kao na modnoj pisti.
Od 80 godišnjaka koji posrću i ne znaš je li ga stresao infarkt ili je mrtav pijan, preko bijednika u speedo kupaćima koji sjednu prekoputa i piljeći počnu drkat nasred terase pa do mulaca koji su toliko isprepadani svime time da vjerojatno ne bi ni mogli postići erekciju da im se pruži prilika.
I tako kruže.
Neopisivo jadno.
A svako toliko se kao čopor zalete i prema stepenicama na kraju kafića ako naslute neku akciju na plaži.
I onda opet natrag u rutinu kruženja kad vide da je lažna uzbuna.
Znači užas. Ono čisti užas.
Jadni turisti vjerojatno dođu jednom i više nikad.
Nama je osobno bilo smiješno i u biti smo umirali komentirajući ih. Naglas nadajući se da će čim prije produžiti dalje.
U Anakondi promjena - nova ekipa na ulazu. Pristojno i profesionalno.
Razlika od prošle godine - dajete osobnu i upisujete se imenom i prezimenom kao članovi.
Par 50, solo muda mislim 90€
Muzika srednja žalost. Ukinuli jedan šank, redovi za cugu ogromni.
Nešto akcije gore ali kao i prošle godine najbolje je u "podrumu"
Suma sumaru - loš odabir muzike od dj-a je umrtvio ljude i bila je jedna od lošijih večeri.
Poševili se na kraju putem doma. Zalio je više nego prosječno iako ne znam šta me točno moglo u cijeloj večeri nabrijati.
Ali bitno je da je bila sretna na kraju.
nadopuna ,znači sinoć bili u anakondi i najduže što smo čekali cugu je bilo možda 5 minuta tako da neznam gdje si vidio ogromne redove,ostalo se slažem,loša muzika,nikakva akcija,a u podrumu jedinu akciju je radila švabica koja to isto radi na plažiEvo jučer bili.
Bili smo navečer i plan je bio prošetati, popiti cugu u zadnjem kafiću i malo se nabrijati prije Anakonde.
Nisu baš hodali za nama i drkali dok smo išli prema tamo ali bome nadoknadili su to već kasnije.
Cijela terasa je više manje zauzeta bila kad smo stigli. I kad smo konačno sjeli skužimo da moraš sam po cugu do šanka. Diži se i ajmo opet natrag u potragu za stolom. Odjednom 3-4 slobodna. I to baš do mora.
Istovremeno i shvaćati.
Zauzeto je pola terase no sve od strane po jednog dva mlatimudana koji vrebaju. I u biti nismo imali sreće već su se digli da mi ne bi otišli ća.
Sjedimo i počinje šou.
Promenada pored nas.
Tada skužiš i da je na cijeloj terasi možda 10% parova a ostalo mlatimudani kao na modnoj pisti.
Od 80 godišnjaka koji posrću i ne znaš je li ga stresao infarkt ili je mrtav pijan, preko bijednika u speedo kupaćima koji sjednu prekoputa i piljeći počnu drkat nasred terase pa do mulaca koji su toliko isprepadani svime time da vjerojatno ne bi ni mogli postići erekciju da im se pruži prilika.
I tako kruže.
Neopisivo jadno.
A svako toliko se kao čopor zalete i prema stepenicama na kraju kafića ako naslute neku akciju na plaži.
Nama je osobno bilo smiješno i u biti smo umirali komentirajući ih. Naglas nadajući se da će čim prije produžiti dalje.
Razlika od prošle godine - dajete osobnu i upisujete se imenom i prezimenom kao članovi.
Suma sumaru - loš odabir muzike od dj-a je umrtvio ljude i bila je jedna od lošijih večeri.
Poševili se na kraju putem doma. Zalio je više nego prosječno iako ne znam šta me točno moglo u cijeloj večeri nabrijati.
i voljela bi dobiti odgovor o famoznim stepenicama na karju kafića,tko god je tamo bio zna da stepenice ne postoje jednostavno bijeli puteljak s plaže do kafića....Evo jučer bili.
Istovremeno i shvaćati.
Sjedimo i počinje šou.
Promenada pored nas.
I tako kruže.
Neopisivo jadno.
Jebeš ili ne jebeš je nebitno. Samo to da si u onom redu jadnika koji hodaju u krug ne shvaćajući da su se ponizili do kraja.Brkate pojmove. Nismo svi isti. U čemu je razlika ako muškarac drka sam ili drka uz svoju partnericu koja je pored. Ne idu svi na plažu iz istih razloga. Ja imam i ljubavnicu i nekoliko prijateljica i parova s kojima se družim. S nekim prijateljicama swingam. Ali ako idem na Punta Križ ne idem da bih jebao ženu koju mogu jebati bilo kada i bilo gdje. Ako hoću swingati radim to privatno ili idem u klubove. Najčešće u Njemačku. Na Punta Križ dolazim solo. Da se kupam, gledam cijeli taj doživljaj i polusvijet. Da drkam na parove koji se pale na to. Da jebem nečije žene. Najčešće nimfomanke švabice u šumici iznad. To što imam takve fetiše ne znači da sam u nejebici i da ne mogu naći ženu. Nego da želim objekt, tijelo, mesarenje, najniže primitivne strasti... Tko to ne može razumjeti njegov problem i njegov ograničeni um. Ako vam se ne sviđa ne mojte dolaziti. Ja sigurno neću prestati drkati na toj plaži samo zato jer nekom anonimusu tu s foruma to smeta. Kada želim povezanost onda si nađem curu ili se družim u paru ili bez s provjerenim parovima. Kada hoću primitivu dolazim drkati i jebati i kupati se i gledati cirkus na Punta Križ. I ne mislim se dalje u komentarima obazirati na kompkeksaše koji će mi sada eto objasniti kako sam ja u krivu i kako ja tamo ne jeben ništa.
Ponizio se nisam jer nikog ništa ne molim. Ti koji imaš komplekse se možda ponižavaš. Ja uzimam ono što hoću. Ali teško takvima poput tebe objasnit kad ste ograničeni.Jebeš ili ne jebeš je nebitno. Samo to da si u onom redu jadnika koji hodaju u krug ne shvaćajući da su se ponizili do kraja.
ne bih se ni sada uključila u raspravu ali jednostavno radi drugih forumaša sam htijela objasniti da to što si ti napisao nije istina jer si napisao pun o stvari koje nemaju veze sa tim mjestom,a ti samo nastavi vrijeđati...Oprostite - nisu stepenice kako nam je izgledalo s mjesta gdje smo sjedili vec je puteljak na kraju kafića. Zadovoljna? Nismo išli provjeravati jer smo više bili okupirani tim jadnicima tamo koji očigledno imaju smisao kod ekipe poput vas.
5 minuta čekanja u redu na jednom šanku naspram dva velika prošle godine ti je ok? Meni nije, posebice kad damo 50€ za ulaz.
I sad jedno pitanje čisto iz znatiželje - gledam ti povijest objava i čini mi se da se javljaš samo radi nekih rasprava koje to i nisu pošto se složiš s originalnom objavom ali joj dodaš svoj pečat - tko ti trese stablo majmune?
Šeći ti s njima u krug i dalje...neki od nas su bolje iskoristili život.
Već si me počeo zabavljati svojom frustracijom i kompleksima. Dakle svijet postoji samo na način kako ga ti vidiš i sve drugo je krivo. Baš širokogrudno i otvoreno. Idi tamo na plažu od tipa do tipa pa im pametuj i prosipaj svoje filozofije. Možda ti se izluči malo dopamina, ako te u međuvremenu netko ne nabije. Za svaki odnos je potrebno dvoje. Svi biraju. Nauči se da u životu krećeš od sebe ne od drugih. Pa onda možda nećeš tu ljutito drkati iza ekrana nego ćeš možda i ti nešto pojebati bilo na plaži bilo gdje drugdje. Baš si smiješanNe uzimaš ništa nego čekaš da te netko odabere nesvjestan činjenice da ustvari moliš. No samo vi to ne vidite.
A i ovdje si naporan jer nemam tko nije dobio tvoju poruku u inbox čim god je spomenuo da je u paru. Za solo žene nema ni sumnje
Amigo da išta vrijediš kao i tvoje filozofije imao bi partnericu s kojom bi živio život umjesto da opsjedaš druge ljude. I tu svaki razgovor o frustracijama i kompleksima s tobom završavamo.Već si me počeo zabavljati svojom frustracijom i kompleksima. Dakle svijet postoji samo na način kako ga ti vidiš i sve drugo je krivo. Baš širokogrudno i otvoreno. Idi tamo na plažu od tipa do tipa pa im pametuj i prosipaj svoje filozofije. Možda ti se izluči malo dopamina, ako te u međuvremenu netko ne nabije. Za svaki odnos je potrebno dvoje. Svi biraju. Nauči se da u životu krećeš od sebe ne od drugih. Pa onda možda nećeš tu ljutito drkati iza ekrana nego ćeš možda i ti nešto pojebati bilo na plaži bilo gdje drugdje. Baš si smiješan
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|