nicoleta37
Active member
ne kužim čemu ove gluposti pisati,na PK sam često i ukafiću kod Zokija,tko god je jednom tamo sijeo zna da je posluga za stolom(i mi bili sinoć) trenutno rade 2 dečka iz srbije,ove gluposti o promenadi nebi uopče komentirala uz to da je sinoć od kad smo mi bili kao što sam rekla od 6i po na dalje bilo najviše parova,ako ste jučer naveče(recimo od 6 i po na dalje ) bili u kafiću vidjeli ste jednu ekipu njemaca koji su se međusobno ševili i apsolutno nitko im nije smetao,slobodnih mjesta ima koliko god hočeš(naravno oni separei koji su prvi do plaže su zauzet ali ostala mjesta koliko hočeš,ako koga zanima anakonda upad je 50+5 eura za par prvi put(jer se po novom radi članska iskaznica za par i obavezan si donjeti osobnu ispravu)ali to je samo 1. put ,a sve ostale pute je 50 e sa tom članskomEvo jučer bili.
Kako je kolega već napisao Punta Križa je na početku svog kraja.
Bili smo navečer i plan je bio prošetati, popiti cugu u zadnjem kafiću i malo se nabrijati prije Anakonde.
Nisu baš hodali za nama i drkali dok smo išli prema tamo ali bome nadoknadili su to već kasnije.
Cijela terasa je više manje zauzeta bila kad smo stigli. I kad smo konačno sjeli skužimo da moraš sam po cugu do šanka. Diži se i ajmo opet natrag u potragu za stolom. Odjednom 3-4 slobodna. I to baš do mora.
Sjeli i počeli promatrati.
Istovremeno i shvaćati.
Zauzeto je pola terase no sve od strane po jednog dva mlatimudana koji vrebaju. I u biti nismo imali sreće već su se digli da mi ne bi otišli ća.
Mi koji smo nova roba bili.
Sjedimo i počinje šou.
Promenada pored nas.
Većinom solo ali i po dvojica u paru.
Tada skužiš i da je na cijeloj terasi možda 10% parova a ostalo mlatimudani kao na modnoj pisti.
Od 80 godišnjaka koji posrću i ne znaš je li ga stresao infarkt ili je mrtav pijan, preko bijednika u speedo kupaćima koji sjednu prekoputa i piljeći počnu drkat nasred terase pa do mulaca koji su toliko isprepadani svime time da vjerojatno ne bi ni mogli postići erekciju da im se pruži prilika.
I tako kruže.
Neopisivo jadno.
A svako toliko se kao čopor zalete i prema stepenicama na kraju kafića ako naslute neku akciju na plaži.
I onda opet natrag u rutinu kruženja kad vide da je lažna uzbuna.
Znači užas. Ono čisti užas.
Jadni turisti vjerojatno dođu jednom i više nikad.
Nama je osobno bilo smiješno i u biti smo umirali komentirajući ih. Naglas nadajući se da će čim prije produžiti dalje.
U Anakondi promjena - nova ekipa na ulazu. Pristojno i profesionalno.
Razlika od prošle godine - dajete osobnu i upisujete se imenom i prezimenom kao članovi.
Par 50, solo muda mislim 90€
Muzika srednja žalost. Ukinuli jedan šank, redovi za cugu ogromni.
Nešto akcije gore ali kao i prošle godine najbolje je u "podrumu"
Suma sumaru - loš odabir muzike od dj-a je umrtvio ljude i bila je jedna od lošijih večeri.
Poševili se na kraju putem doma. Zalio je više nego prosječno iako ne znam šta me točno moglo u cijeloj večeri nabrijati.
Ali bitno je da je bila sretna na kraju.