veliktvrdidebeo
Member
Koji si ti izgubljen slučajAmigo da išta vrijediš kao i tvoje filozofije imao bi partnericu s kojom bi živio život umjesto da opsjedaš druge ljude. I tu svaki razgovor o frustracijama i kompleksima s tobom završavamo.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji si ti izgubljen slučajAmigo da išta vrijediš kao i tvoje filozofije imao bi partnericu s kojom bi živio život umjesto da opsjedaš druge ljude. I tu svaki razgovor o frustracijama i kompleksima s tobom završavamo.
Pozdrav! Na Punti su uglavnom stariji, ali nadje se i mladih parova. Ima svega, bas da ces naci curu svojih godina, tesko, ali bez problema mozes pojebati neku stariju. Punta je zakon, topla preporuka ako zelis uzivati u suncu, kupanju i akciji cijeli danyo, ja sam IT student 24 (musko) samac, ako bi radio u rovinju, buduci da nikoga neznam, zanima me da li ima na punti moje godiste i u 30im za druzenje, akcije me opcenito ne smetaju te sam otvoren sa do 40+ duo/3some. Koje je vase misljenje za puntu opcenito?
šanse da nađeš solo mlađu curu su nula a možda čak i manje od toga,jer jednostavno kad bi cura tamo sama došla nebi mogla živjeti od drkađija,ja idem s mužem pa malo lakše "živim" ,a što se tiće godina,ima svakakvih profila ljudi,ima i mlađih parova i starijih,na početku plaže odmah ispod kafića na onom šljunku sakupljaju se mlađi a sve dalje prema gey plaži je više starije populacije,dali če ti se s kojim parom posrečiti zavisi od afiniteta tih parova ali koliko sam primjetila i iz iskustva ti mlađi parovi obićno traže iste takve parovePozdrav,nisam nikad bio na nudistickim plazama,ali bi probao otici na punta kriza,pa me zanima kakve su sanse da neki solo muskarac od 20 godina nade neku solo zensku za seks,i dali tamo idu vecinom stariji ili ima i mladih?
Frende zaobilazi na široko da ti ne zgade sex do kraja životaPozdrav,nisam nikad bio na nudistickim plazama,ali bi probao otici na punta kriza,pa me zanima kakve su sanse da neki solo muskarac od 20 godina nade neku solo zensku za seks,i dali tamo idu vecinom stariji ili ima i mladih?
OK,hvala na odgovoru,sto se tice zena ne mora biti neka mlada,moze i neka do 45 godina,vise ne...šanse da nađeš solo mlađu curu su nula a možda čak i manje od toga,jer jednostavno kad bi cura tamo sama došla nebi mogla živjeti od drkađija,ja idem s mužem pa malo lakše "živim" ,a što se tiće godina,ima svakakvih profila ljudi,ima i mlađih parova i starijih,na početku plaže odmah ispod kafića na onom šljunku sakupljaju se mlađi a sve dalje prema gey plaži je više starije populacije,dali če ti se s kojim parom posrečiti zavisi od afiniteta tih parova ali koliko sam primjetila i iz iskustva ti mlađi parovi obićno traže iste takve parove
To me ne interesujeAko nema žena, uvijek.možeš u šumici guziti dečke![]()
Jesu li ti već napunili inbox?Bok ljudi, cini mi se da bi ovde moglo bit ljudi od pomoci.
Ja i cura smo odlucili krenuti u iskustva s drugim parovima pa ako imate koji savjet kako uci u taj svijet?
Sami spomen Dea si u paru i trenutno krenu uleti ...iskusan komentar
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |