Punta Križ Sex

• Začetnik teme Začetnik teme foofe
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne idem na ovakve plaže, ali po svemu šta se napisali, tu mladi dečko solo nema što tražit.
Nevjerujem da tu dolaze mlade cure željne seksa kad to mogu nać van te plaže gdje god hoće.
Mislim po Vašem napisanom može se nać starija žena 50-60-70 god željna seksa....i parovi.

šanse da nađeš solo mlađu curu su nula a možda čak i manje od toga,jer jednostavno kad bi cura tamo sama došla nebi mogla živjeti od drkađija,ja idem s mužem pa malo lakše "živim" ,a što se tiće godina,ima svakakvih profila ljudi,ima i mlađih parova i starijih,na početku plaže odmah ispod kafića na onom šljunku sakupljaju se mlađi a sve dalje prema gey plaži je više starije populacije,dali če ti se s kojim parom posrečiti zavisi od afiniteta tih parova ali koliko sam primjetila i iz iskustva ti mlađi parovi obićno traže iste takve parove
OK,hvala na odgovoru,sto se tice zena ne mora biti neka mlada,moze i neka do 45 godina,vise ne...

Bok ljudi, cini mi se da bi ovde moglo bit ljudi od pomoci.
Ja i cura smo odlucili krenuti u iskustva s drugim parovima pa ako imate koji savjet kako uci u taj svijet?

Nisam pratio prije forum pa ne zamjerite ako postavljam staro pitanje. Zanima me iskustvo s takve plaže. Imam namjeru navratit u petak oko 14h. Ima u to vrijeme akcije ili ekipa čeka hlad?

Idem bez presinga da moram ševit...

Nisam pratio prije forum pa ne zamjerite ako postavljam staro pitanje. Zanima me iskustvo s takve plaže. Imam namjeru navratit u petak oko 14h. Ima u to vrijeme akcije ili ekipa čeka hlad?

Idem bez presinga da moram ševit...
petak, subota, nedjelja su najjači dani a bude i preko tjedna akcije, i po danu, navečer. Gle najbolje se j** pod suncem u po dana jer su one drkadžije pretežno u hladu i šumi. Nemam ništa protiv drkanja iz daljine ali ono drkanje pred nosom užaš

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh