veliktvrdidebeo
New member
Koji si ti izgubljen slučaj . Stvarno je nekima objašnjavati kao da govoriš zidu. Odgovaram ti samo i isključivo jer mi je dosadno dok čekam red. Baš me tupsoni poput tebe zabavljaju u svojoj ograničenosti. Dakle imam partnericu. Imam 2 prijateljice. Imam 3 para s kojima se povremeno družim. Imam još neke neformalne odnose. Kaj ti ne kužiš točno?? To što imam partnericu znači da nemam više perverzne potrebe drkati po plaži na nimfomanke iz Njemačke??? Moja partnerica s tim nema problema. Da čitaš, a ne praviš se pametan vidio bi već sve napisano. Ajde mi sada objasni još jednom molim te kako ja nemam partnericu, kako ne jebem i kako sam drkadžija koji se ponižava. Znam za to slijedi u tvom mozgu jer nažalost nisi sposoban za bolje. Tebi je sve to itekako neshvatljivo. E da neću ti više replicirati jer sam dočekao red i sada idem drkati i jebati jedan perverzni par koji i ovdje ima profil. Pa ti se možda i oni jave da te malo rajcaju i zajebavaju.Amigo da išta vrijediš kao i tvoje filozofije imao bi partnericu s kojom bi živio život umjesto da opsjedaš druge ljude. I tu svaki razgovor o frustracijama i kompleksima s tobom završavamo.