Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
petak, subota, nedjelja su najjači dani a bude i preko tjedna akcije, i po danu, navečer. Gle najbolje se j** pod suncem u po dana jer su one drkadžije pretežno u hladu i šumi. Nemam ništa protiv drkanja iz daljine ali ono drkanje pred nosom užašNisam pratio prije forum pa ne zamjerite ako postavljam staro pitanje. Zanima me iskustvo s takve plaže. Imam namjeru navratit u petak oko 14h. Ima u to vrijeme akcije ili ekipa čeka hlad?
Idem bez presinga da moram ševit...
Da ako si naivan onom ludaku sto sjedi i kao naplacuje parking i davi ljudepreko tjedna? kakva je situacija, da li se plaća parking
Da, treba ga nasamaratia šta on glumi lažni parking
petak, subota, nedjelja su najjači dani a bude i preko tjedna akcije, i po danu, navečer. Gle najbolje se j** pod suncem u po dana jer su one drkadžije pretežno u hladu i šumi. Nemam ništa protiv drkanja iz daljine ali ono drkanje pred nosom užašThanks
Thanks!petak, subota, nedjelja su najjači dani a bude i preko tjedna akcije, i po danu, navečer. Gle najbolje se j** pod suncem u po dana jer su one drkadžije pretežno u hladu i šumi. Nemam ništa protiv drkanja iz daljine ali ono drkanje pred nosom užaš
od polovice 5. mjeseca ima ljudi a več mjesec dana je krcatoJel netko bio ovih dana na punit,jel već ima ljudi ili treba pričekati sredinu 7mj?
Da, krcato je jajara.od polovice 5. mjeseca ima ljudi a več mjesec dana je krcato
Hahaha a klasika,dobro vikendom je stalno puno,ovako preko tjedna me zanima jel ima ljudi, idem poslovno u srijedu pa bi ostao na kupanju tamoDa, krcato je jajara.
Bio sam ja u ponedjeljak, bilo je puno, i parova i soleraHahaha a klasika,dobro vikendom je stalno puno,ovako preko tjedna me zanima jel ima ljudi, idem poslovno u srijedu pa bi ostao na kupanju tamo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|