Nauwotshitfuck
Active member
Ma vidiš ga da je bolestan...provocira cijeli dan, valjda mu to pomaže da se osjeća bitnim u životu kad mu se ljudi obraćaju, makar se svađali s njim i pljuvali po njemu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Instalirao mup aplikaciju, sad smo svi najebali kad nas postroje zbog govora mržnje na internetu.Otiso nas sve prijavit
Platila nepalki nekoj dnevnicu, vidiš da je tamna svajaoooooo
Nije ovo o kurabama forum, vidiš da se zove ljubavni forum. Samo ljubav.Jebao te led mora da ste oboje stvarno gadno kad toliko vremena provodite na forumu o kurabama.
Btw vjerovali ili ne ali žene koje vrijede nešto stvarno i gledaju koliko je frajer pismen pošto time pokazuje donekle i inteligenciju te obrazovanje.
Ove ostale su jednostavno šlape.
vidi mišu mali kako se to radi
A dobro realno brate izdominirala te sad...
AhahahIpak ostajes drkadzija iz napusteni auta.....kupi i ti pa posalji.......jado jadni sad se vidi ko je lazov
Ahahahaha, a gle, stvarno nisam debil da bi stavljao sliku kurca na net, to rade umobolni ljudi. Osim toga, već sam napisao da slika nije dokaz identiteta, u to vjeruju baš oni glupi poput ovog sa nikom markkkk. Znači, da ponovimo, glup si pa ne znaš da sada označava sadašnjost, lažeš da si žensko i da si često na plaži jer da jesi ne bi imala potrebe pisati idiotarije i znala bi koji je napušteni auto na plaži na kojoj si kako tvrdiš barem 50 dana na godinu. Toplo preporučam posjet psihijatru tebi, onom maloumniku koji se služi govorom mržnje pa se poziva na demokraciju i paćeniku markkkku koji vjeruje u tvoje idiotarije.ma nije lažov samo iskompleksirani radi male piše pa mu sada bed pokazati
Ahahahaha, dokazao sam da laže, al tvoja inteligencija ne dozvoljava ti da shvatiš. Mislim ono, da si samo jednom bio na toj plaži shvatio bi da glupsan piše idiotarije u koje vjeruju idioti. Aj natrag u kanalizaciju, štakore.Ne ti si debil koji optuzuje ljude bez ikakvog dokaza....snecaru
Podržavat, bogati. Ahahahahahaha, koliko ti je trebalo da završiš osnovnu školu?Sem godina i nemas nista izgleda....debilu jedan neupuceni ako znam nekog sigurno necu dopustit da ga neko blati ako nema razloga......a ti nastavi prepoznavat jadnike debilcino
Tko kaže da je?Podržavat, bogati. Ahahahahahaha, koliko ti je trebalo da završiš osnovnu školu?
I to kaj veliš.Tko kaže da je?
sAm sebi pises i odgovars bjedo jedna .......idi trazi napustena auta
Ne tražiš ih, spori. Uočavaš ih ako si tamo gdje tvrdiš da jesi, spori. Aj polako, uzmi si vremena i tumača da ti objasni jednostavno. Mislim, da pokuša objasniti.sAm sebi pises i odgovars bjedo jedna .......idi trazi napustena auta
Znaš da tvoj tekst mijenja značenja ovisno o mjestima gdje staviš zarez ili točku. I sad ga ja čitam te pokušavam shvatiti šta bi netko tvog iq-a mogao pokušati reći. Ali ne ide. Nikako. Ma koliko god se potrudio pokušati biti glupHahahah koji si ti debil vjerojatno nepotentan pa nista drugo i nemozes osim vredjat zene i glumit nekog pravopisnog junaka hahahahahahaha a picku si vidio danas kad je nikola pokazo hahaj pa proradio ego hahaha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|