Punta Križ Sex

• Začetnik teme Začetnik teme foofe
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hahahah koji si ti debil vjerojatno nepotentan pa nista drugo i nemozes osim vredjat zene i glumit nekog pravopisnog junaka hahahahahahaha a picku si vidio danas kad je nikola pokazo hahaj pa proradio ego hahaha
Bogati, ako smo već kod slike pičke koju je debos stavio, svatko iskusan reći će ti da toj pički treba pod hitno higijene. Vidljiva je iritacija kože zbog nedostatka sapuna i vode, eventualno neke kremice za kožu poslije depilacije. Al ti to nemreš uočiti.

Hahahah koji si ti debil vjerojatno nepotentan pa nista drugo i nemozes osim vredjat zene i glumit nekog pravopisnog junaka hahahahahahaha a picku si vidio danas kad je nikola pokazo hahaj pa proradio ego hahaha
Rekao bih ti i da pitaš majku jesam li impotentan (tako se kaže btw) ali stvarno ni pijan nisam jebo bilo šta. Pa ni nešto šta je tebe okotili.
Ajde odi Nikoli plati manikura. Ovako mi prolazi samo za ciganku čistačicu.

Rekao bih ti i da pitaš majku jesam li impotentan (tako se kaže btw) ali stvarno ni pijan nisam jebo bilo šta. Pa ni nešto šta je tebe okotilo.
Ajde odi Nikoli plati manikura. Ovako mi prolazi samo za ciganku čistačicu

A nije bila rijec kakva je picka...vvec da je musko...vidis koliki si debeli...al pismeni debil🤣
Ahahahahahaha, isuse, ja ti samo skrećem pažnju na to da pička sa slike pod hitno treba vodu, a ti niti to ne možeš shvatiti. Slika na netu nije dokaz identiteta. Aj ponovi 200 puta možda shvatiš.

vidi mišu mali kako se to radi
IMG-4f0b90c42a00a9bbbb8e7bb370d70ea1-V.jpg
23k koraka, Nikola voli hodati puno haha
Dobar ovaj Huawei Watch GT 😍

Pa evo nek drugi koji posjećuju kažu koji je auto da vidimo jel i ti lažeš...

Inače, nevjerujem nikom, iza nicka na forumu nemožeš vjerovat nikom kad neznaš tko piše.

Meni je samo zapalo za oko da jedni pisu da je dobro drugi da je bezveze.

Moje mišljenje je :
Zašto bi itko došao na plažu seksat se, gdje svi znaju da je plaža za to i gdje ce sigurno 90% populacije biti likovi s drobom od 50 godina koji piju pivu puse cigaru i misle da ce jebat tu nešto mladog mesa?

Ako voliš da te neko gleda dok se jebeš postoji puno boljih načina....

Za nicolete me samo zanimalo zašto ide. Jer očigledno je da nećeš srest mladi par, zgodni decko i cura koji se dobro jebu...ako i dođe takav, okruže ih drkaroši šta je meni osobno užas i bezveze

eto još jednog debila kojemu je važno č ili ć a ne shavČa(znam nema čime) da sam več 100 puta napisala da tamo ne sudjelujem niti Ču sudjelovati u orgijama vas nadobudnih polujebaČa
Pretpostavljam da si trgovka koja se počela jebati s 16 pa glumi bagru i vuće slinavce ko ona glupa Sig prije za sobom. Napuši mi se kurca, velikog ili malog nije bitno ionako si droljetina.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh