Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hay, mail ti ne valja, napsi uvjete za susret na robzasve38@gmail.com
Radis pegging?Možeš samnom.
Radim. Ali ne s bilo kim. tražim obrazovane, uljudne i strpljive muškarce koji zaista žele dominaciju.Radis pegging?
sto je pegging?Radim. Ali ne s bilo kim. tražim obrazovane, uljudne i strpljive muškarce koji zaista žele dominaciju.
U privatnoj poruci želim da mi se osoba malo predstavi. Meni je to bitno, ja nisam kurva koja te odradi na brzinu i uzme pare… vidim da je većina ovdje na to navikla.
Na moju molbu da se predstave i napišu mi malo o svojim iskustvima u dominaciji, osobe s kurcem (ne nužno muškarci, jer ne želim uvrijediti ostale, prave muškarce) počnu me vrijeđati da sam drkadzija koja drka na njihova iskustva.
Znaci, u ovih nekoliko dana na forumu, osobe s kurcem me konstantno zlostavljaju i optužuju da sam muško. A uz to većina se ne potrudi pročitati moje objave kojih ima jedva desetak.
Penetracija strap-onomsto je pegging?
A strapon?
Meni je to OK uz strapon prije. Javi se.
radimRadis pegging?
Možeš u inbox odogoriti ja obožavam strapon
Postovanje, ja sam m21 i nov sam u svemu ovome ali rado bi htio da me Vi sve naucite, obozavam dominaciju sa zenske straneRadim. Ali ne s bilo kim. tražim obrazovane, uljudne i strpljive muškarce koji zaista žele dominaciju.
U privatnoj poruci želim da mi se osoba malo predstavi. Meni je to bitno, ja nisam kurva koja te odradi na brzinu i uzme pare… vidim da je većina ovdje na to navikla.
Na moju molbu da se predstave i napišu mi malo o svojim iskustvima u dominaciji, osobe s kurcem (ne nužno muškarci, jer ne želim uvrijediti ostale, prave muškarce) počnu me vrijeđati da sam drkadzija koja drka na njihova iskustva.
Znaci, u ovih nekoliko dana na forumu, osobe s kurcem me konstantno zlostavljaju i optužuju da sam muško. A uz to većina se ne potrudi pročitati moje objave kojih ima jedva desetak.
DaJel bio tko na ovako nečemu??? Znate li gdje bih se moglo dogovoriti?
Mogu li i jaMožeš samnom.
I jaZelim ja s tobom
Jel ove primaju piss ili daju ?imam dual sim pa sam zvao 20tak brojeva iz oglasa radi radoznalosti jer osim azijatkinje i ovo jednom planiram probat ( trenutno me ne privlači ), većina ih poklopi kada se spomene piss , ima ih par koje su potvrdno odgovorile da to rade pa ću ih navest da ne zivkate bezveze poput mene
Haajj, želiš se malo
Opustiti i zabavit? MOLIM PROČITATI OGLAS! Zvati isključivo za konkretan dogovor isti dan kad želite doći. Uzbudljiva…www.oglasnik.hr
Silvia - milf 40
Dama 40 god. prijatnog izgleda, savršeno oblikovanog tijela družila bi se sa kulturnom gospodom u vlastitom prostoru…www.oglasnik.hr
Najbolja bucka u gradu👅👅
Glavna bucka u gradu te poziva u svoj diskretan prostor da ti ispuni sve želje i fetiše. Ne čekaj, nazovi. Bolje da…www.oglasnik.hr
Simpatična dama 50 g.
SIMPATIČNA DAMA 50 g., lijepih oblina družila bi se sa pristojnim gospodinom u svom diskretnom prostoruwww.oglasnik.hr
na wacap odgovorila da radiVatrena Ela!
Imam 38 godina, visoka 177 cm. Dođi i provedi svoje slobodno vrijeme sa mnom i doživi opuštajuće i nezaboravne…www.oglasnik.hr
uglavnom kolko sam shvatio starije i deblje to rade , znači ništa za mene
sredinom prošlog tjedna u popodnevnim satima , između 4 i pol 7 , silvija se javila nakon 4 poziva ( zvao svakih 35 min) i poklopila je kad me pitala za godine , kasnije pročitao na forumu da sam trebao reči najmane 40 da imamKada si radio ovu provjeru? Pitam jer ja nikako ne mogu dobiti Silviu na telefon, a ona me jako zanima.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|