Za Silvu mogu ptvrditi.imam dual sim pa sam zvao 20tak brojeva iz oglasa radi radoznalosti jer osim azijatkinje i ovo jednom planiram probat ( trenutno me ne privlači ), većina ih poklopi kada se spomene piss , ima ih par koje su potvrdno odgovorile da to rade pa ću ih navest da ne zivkate bezveze poput mene
Haajj, želiš se malo
Opustiti i zabavit? MOLIM PROČITATI OGLAS! Zvati isključivo za konkretan dogovor isti dan kad želite doći. Uzbudljiva…www.oglasnik.hr
Silvia - milf 40
Dama 40 god. prijatnog izgleda, savršeno oblikovanog tijela družila bi se sa kulturnom gospodom u vlastitom prostoru…www.oglasnik.hr
Najbolja bucka u gradu👅👅
Glavna bucka u gradu te poziva u svoj diskretan prostor da ti ispuni sve želje i fetiše. Ne čekaj, nazovi. Bolje da…www.oglasnik.hr
Simpatična dama 50 g.
SIMPATIČNA DAMA 50 g., lijepih oblina družila bi se sa pristojnim gospodinom u svom diskretnom prostoruwww.oglasnik.hr
na wacap odgovorila da radiVatrena Ela!
Imam 38 godina, visoka 177 cm. Dođi i provedi svoje slobodno vrijeme sa mnom i doživi opuštajuće i nezaboravne…www.oglasnik.hr
uglavnom kolko sam shvatio starije i deblje to rade , znači ništa za mene
Bio sam kod nje vise puta,
Piss, rimming, CIM, cak mi je jednom i sama ponudila anal ( koji sam naravno prihvatio)