BrkOsk
Well-known member
Ne trazi bon, unaprijed, oce cash na ruke, i moze doc do Osk, visoka vjetojatnost da nije fejk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne trazi bon, unaprijed, oce cash na ruke, i moze doc do Osk, visoka vjetojatnost da nije fejk.
ovo je opaki fejk al ok.Ne trazi bon, unaprijed, oce cash na ruke, i moze doc do Osk, visoka vjetojatnost da nije fejk.
Iz aviona se vidi da je fejk.ovo je opaki fejk al ok.
Brzo nesto poskupila
Daj neki kontakt br nešto pa vidjeti zvatiNeki dan vidio njen uradak..kazu da se roka za pare al neznam tarifu
Gdje si vidioNeki dan vidio njen uradak..kazu da se roka za pare al neznam tarifu
Mene hoće uvjerit da nije fejk, da dođem u Pž do nje bla bla.Marta fejk, kaze doci ce do Osk, iz Pozege, tu mi vec sumnjivo, ajde da tjeram pricu, kaze uplati 100kn n aircash da ona bude sigurna da ces se pojavit i da ima za gorivo xD
Ma šalji u pmMarta fejk, kaze doci ce do Osk, iz Pozege, tu mi vec sumnjivo, ajde da tjeram pricu, kaze uplati 100kn n aircash da ona bude sigurna da ces se pojavit i da ima za gorivo xD
Rekla meni isto, kao iredjuje stan, pa bi trebali u hotel... De dobro je mulja, vjerojatno likMene hoće uvjerit da nije fejk, da dođem u Pž do nje bla bla.
A neće makar običnu glasovnu poruku snimit da dokaže da nije psihotični lik s druge strane linije.
Jel zna netko ko pruza samo oral, ako moze broj, hvala moze i meni broj. Hvala
Salji uradakNeki dan vidio njen uradak..kazu da se roka za pare al neznam tarifu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|