BrkOsk
Well-known member
Ne trazi bon, unaprijed, oce cash na ruke, i moze doc do Osk, visoka vjetojatnost da nije fejk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne trazi bon, unaprijed, oce cash na ruke, i moze doc do Osk, visoka vjetojatnost da nije fejk.
ovo je opaki fejk al ok.Ne trazi bon, unaprijed, oce cash na ruke, i moze doc do Osk, visoka vjetojatnost da nije fejk.
Iz aviona se vidi da je fejk.ovo je opaki fejk al ok.![]()
Brzo nesto poskupila
Daj neki kontakt br nešto pa vidjeti zvatiNeki dan vidio njen uradak..kazu da se roka za pare al neznam tarifu![]()
Gdje si vidioNeki dan vidio njen uradak..kazu da se roka za pare al neznam tarifu![]()
Mene hoće uvjerit da nije fejk, da dođem u Pž do nje bla bla.Marta fejk, kaze doci ce do Osk, iz Pozege, tu mi vec sumnjivo, ajde da tjeram pricu, kaze uplati 100kn n aircash da ona bude sigurna da ces se pojavit i da ima za gorivo xD
Ma šalji u pmMarta fejk, kaze doci ce do Osk, iz Pozege, tu mi vec sumnjivo, ajde da tjeram pricu, kaze uplati 100kn n aircash da ona bude sigurna da ces se pojavit i da ima za gorivo xD
Rekla meni isto, kao iredjuje stan, pa bi trebali u hotel... De dobro je mulja, vjerojatno likMene hoće uvjerit da nije fejk, da dođem u Pž do nje bla bla.
A neće makar običnu glasovnu poruku snimit da dokaže da nije psihotični lik s druge strane linije.
Jel zna netko ko pruza samo oral, ako moze broj, hvala moze i meni broj. Hvala
Salji uradakNeki dan vidio njen uradak..kazu da se roka za pare al neznam tarifu![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|