Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja Martina?Imas opet Martinu u donjem gradu za 300
Ma što slaboDecki, bilo koja u slavoniji? Kratko sam tu pa vidim po objavama da slabo sve
Evo vidiš npr Martina u dgImas opet Martinu u donjem gradu za 300
Pa i amySta je s amy?
KontaktImas opet Martinu u donjem gradu za 300
Ako nisi primijetio upravo sam i ja to napisaojoj ajd ne serite, kao imaš Martinu, imaš Amy imaš ovu imaš onu, a niko ništa ne može više reći. Jesu li djevojke uopće dostupne, šta i kako rade i ima li neko iskustva s njima.
Ako ne mislite konkretno podjeliti informaciju ili nešto reći da ima smisla, bolje nemojte ni pisati.
PratimJutro ima li neko broj od martine
Ljudi koje MartinePratim
Izgleda ništa.. Vise ni ne odgovara na poruke..Jel se netko čuo sa anom23 trebala je doći u Osijek
Mene su isto sterale u kurac kao zadnjeg degenerika....a bio sam doista kulturan...Zanima me tko je provalio za Bellissimo il kako se vec zove studio, 1000kn clanarine i da tamo ides? Nazvo sam i javila se zenska, pa se full napizdila....
Pa nisi ju valjda pitao jel može kakva akcija ako platiš članarinu?Zanima me tko je provalio za Bellissimo il kako se vec zove studio, 1000kn clanarine i da tamo ides? Nazvo sam i javila se zenska, pa se full napizdila....
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|