OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Nisam provalio nego sam rekao kako je, a ako hoćete da idem i karat umjesto vas samo recite. To što se ne znate dogovorit, šta da vam kažem.
Ma de sta uopce komuniciras snjima, zar ne vidis da su nesposobnjakovici. Studio Bellissima je opce poznata javna tajna...Sve je u komunikaciji, al nemoš ti to objasnit nekim pojedincima dok sami ne shvate di griješe.

Ma de sta uopce komuniciras snjima, zar ne vidis da su nesposobnjakovici. Studio Bellissima je opce poznata javna tajna...Sve je u komunikaciji, al nemoš ti to objasnit nekim pojedincima dok sami ne shvate di griješe.
Eto ajde meni lijepo pojasni kako da komuniciram s njima jer me bas zanima...u 5-6 redaka mi napisi skriptu kako da komuniciram...nije bed

Javio sa na whatsapp, odgovorila mi je, bonovi, aircash, znaci dovidjenja
Ovo više nema smisla neznam da iko pada na ove bonove i budaleeštine kako im ne dosadi pim m
Ovako sa 4 različita br pošaljem poruku preko watsap jednom govnetu od njih i kažem da sam u Đakovu pristaje za druženje u Osijeku jednom u Sisku pristaje jednom u Split u pristaje pa Reko sad Pribislavec ma zamisli i tu jei svaki put bon aircach jebote ko da ju helikopter voza da sve se odigralo u petnaest minuta pa sad vidi ko koga bi ovdje

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh