Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neznam valjda dođe da majmun otkrivaPa ni jedna neće u os doći kad ima kreten koji objave ime prezime oib i sve o osobi ana je mislila doći i onaj retard objavi osobne podatke
Jebiga nekima nikad dosta zovi plati bon i deriVruća Ivana Osijek
Nudim usluge masaže u svome prostoru u Osijeku, imam 29 godina vitke sam grade,za vise detalja javite se na whatsapp na…www.oglasnik.hr
jel zvao ko? slike su top
Prijatelju pa ova neznam ni gdje je OsijekJebiga nekima nikad dosta zovi plati bon i deri
Kontakt?Željka
Pa ovo samo ludo moze uopce i povjerovat. Davno nekad sam dodao taj broj u kontakte jer me interesiralo, do nedavno se drzala tog " ivana ", sad ne na whatsappu Lara. Tako da siguran laznjak.Jebiga nekima nikad dosta zovi plati bon i deri
Ima profil na seekinfu, studentica.Plus 99 posto sam siguran da su slike ukradene od jedne osobe iz Osijeka, ako nekog zanima od koje nek se javi u privatnu poruku. Da ne objavljujem ime.
Seekingu*Ima profil na seekinfu, studentica.
Često šeta gradom
Moze meni ime u inboxPlus 99 posto sam siguran da su slike ukradene od jedne osobe iz Osijeka, ako nekog zanima od koje nek se javi u privatnu poruku. Da ne objavljujem ime.
Studentica da, jel mislimo na istu? HahahaIma profil na seekinfu, studentica.
Često šeta gradom
Nema odavnoIma sta u osjeku dobro ozbiljno
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|