OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Curka sa EGE mi je rekla ako bude imala puno upita iz Osijeka da bi mogla doći...
Vidim da su joj cijene normalnije nego kod ovih koje su sada u Osijeku, pa ajmo je pozvati :)

Curka sa EGE mi je rekla ako bude imala puno upita iz Osijeka da bi mogla doći...
Vidim da su joj cijene normalnije nego kod ovih koje su sada u Osijeku, pa ajmo je pozvati :)
Ma, kad se oglasi da je tu dobit će i upit :)

Dovoljno mi je da sam procitao recenziju na profilu da znam da cu je preskocit. Nemam ja vremena za arogantne pičiće, ili me primiš u dogovoreno vrijeme ili adios.

Ja bio danas u Pečuhu nije loše cijene se krecu od 50e pa do 100e ovisno o curi koja vam se svidi stvarno dobro a nije daleko sat i 20 minuta voznje nije guzva na granici

Covid putovnicu ti traze kad de vracas u RH, vecinom ne znaju druge jezike, bio sam neki dan kod Roxy, dost dobra zenska 25k huf sat vremena

ajde onda molim te pokazi mi šta mogu dobit u Osijeku bolje? Jako me zanima bas , ako ima bolje potegnut ću u Osijek bez beda.
A ovo šta ti pričaš za Mađarsku, vi očito ljudi niste bas u ovom poslu i jebete tkozna šta pa tako niste upućeni nit u Mađarsku previše, pola ih ima sidu. oprosti al ovo sto ja vidim tamo je ko i na plavom oglasniku i ne ne potrošiš malo vise, potrošiš puno vise. Moraš valjda jesti i piti,cestarine,gorivo,osim ako misliš da ideš na zrak.
Šta onda neidete i ne pisete recenzije ne kužim 😂 nijedna recenzija u ovoj rubrici
Da se nadovezem na temu Bio sam neki dan u mađarskoj i potrosio sam goriva za 100 kn bio kod cure 2 h za 600 kuna ili ti 30 000 forinti, tuširanje prije i poslje 3 x odnosa a u među vremenu dok se mal odmoris ona ti masira leđa i sve ostalo. Cura imala 28 god i higijena na novou za te pare u osjeku nemozes dobit ni obicnu masazu.
Moja ocjena 5/5

Da se nadovezem na temu Bio sam neki dan u mađarskoj i potrosio sam goriva za 100 kn bio kod cure 2 h za 600 kuna ili ti 30 000 forinti, tuširanje prije i poslje 3 x odnosa a u među vremenu dok se mal odmoris ona ti masira leđa i sve ostalo. Cura imala 28 god i higijena na novou za te pare u osjeku nemozes dobit ni obicnu masazu.
Moja ocjena 5/5
Pusti lika vidis da prica iz dupeta, cim je napisao da pola ima sidu orevrnio sam se od smijeha, cijene su ok, ljubazne cure i nisu skupe, jbg velika je tam konkurencija, nece moci nabit cijene ko ovdje ..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh