Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drug moj sve je to tuga i bjeda, samo Italija i Madjarska, 150e sa gorivom i hotelom, ako ces cijelu noc nadodaj jos 50 i znas na sta si ih potrosio i neces zalit centa jednogjebemti sve, došao na forum vidjeti kaj se ima gdje jebati, a kad ono tu je bolja vrsta zabave!!!
Drug moj sve je to tuga i bjeda, samo Italija i Madjarska, 150e sa gorivom i hotelom, ako ces cijelu noc nadodaj jos 50 i znas na sta si ih potrosio i neces zalit centa jednog
Mene osjetiNe brini srićo, al najlipse mi je kad me izjebe toliko da nemogu 3 dana normalno sidit
Cura je bas dobra bio kod nje,puši vrhunski i svršio joj u usta,i danas idem opet.i svaki put cu ic kod nje kad cu imat prilike.a to što je bahata to je ok po meni,al s takvima treba znat
Alal ti vera brateufff...sad nam je svima lakse kad znamo da ces ju ti redovito servisirati. hvala na informaciji.
Mala puši opasno i dobro.trebate probatAlal ti vera brate
mislim da kod mnogih govori ljubomoraMala puši opasno i dobro.trebate probat
Mala puši opasno i dobro.trebate probat
Meni je ok malamislim da kod mnogih govori ljubomora
mislim da kod mnogih govori ljubomora
A gle ako ti ne pase njen izgled, zaobides i dovidenja...malo je jaca ali je sve na mjestu. Pozzzcek sta je vama dobro na njoj? pa zenska ima 100kg,kako su niski stadardni u hrvatskoj to je nestvarno
Netko voli takve cure...malo je jaca ali bolje da ljuja nego da zulja, imas je gdje primiti, sve na svom mjestu...ja osobno bio sa njom par puta, odradila pusnje vrhunski, poslje bio seks doggy...dobro se jebe. Lpma jasno naravno ako neko voli debele sve pet,al sranje je jer nemogu vjerovat iskustvima,napise neko jebena je picka,najbolja ovo ono, a kad ono ima 20kg vise
Ne, bio sam s njom par puta pa sam pisem svoje iskustvoJoop, jesi ti to Marija? Hvalite me usta moja haha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|