Slažem se, to ja ovdje ekipi pokusavam objasnit, ali izgleda da ljudima svejedno ko ce ih ispraznit... 100 ljudi 100čudiPotpuna luđakinja i vjerojatno je na drogama. Treba je prijaviti socijalnoj skrbi i policiji da joj pomognu,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slažem se, to ja ovdje ekipi pokusavam objasnit, ali izgleda da ljudima svejedno ko ce ih ispraznit... 100 ljudi 100čudiPotpuna luđakinja i vjerojatno je na drogama. Treba je prijaviti socijalnoj skrbi i policiji da joj pomognu,
Ma ja tu curu bas poznajem i eto svaka vam cast sto neko uopce placa za to..Bio ja na pusenju ...za dvije minute pita jel sam blizu...reko tek smo poceli ..pa onda opet drka i pusi pa ju boli ruka...uglavnom ja sam otegnuo na nekih 20 min.......uglavnom isprazni ali ostanes bez 200 kn bzvz.....a i nezna bas pusit, grebe sa zubima...uzas ....mozda neko ko nije pribao puno zenski njemu je ok, decki sa vise iskustva znaju da je ovo pusenje dosta lose
PotpisujemBio ja na pusenju ...za dvije minute pita jel sam blizu...reko tek smo poceli ..pa onda opet drka i pusi pa ju boli ruka...uglavnom ja sam otegnuo na nekih 20 min.......uglavnom isprazni ali ostanes bez 200 kn bzvz.....a i nezna bas pusit, grebe sa zubima...uzas ....mozda neko ko nije pribao puno zenski njemu je ok, decki sa vise iskustva znaju da je ovo pusenje dosta lose
Sto se dogodilo, podjeli sa nama hahahaPotpuna luđakinja i vjerojatno je na drogama. Treba je prijaviti socijalnoj skrbi i policiji da joj pomognu,
Neznam tu damu ali meni oglas sam po sebi odbojan.Nisam bio niti cu ici ali ako dize cijene ocito ima musterija,izgleda da nekome odgovara.Evo vidim da objavljuje oglas, traži 350 sad za pušenje.
Izgled je subjektivan, ali zbog svog bahatog i kurcevitog stava, ne vrijedi tih para, maksimalno 200 sa svršavanjem u usta (počela je tražiti nadoplatu za taj dio, pa pripazite).
A ni pušenje joj nije neko, ili ja imam previsoke standarde. Q
Pa i na ovoj temi se vidi da je većini ljudi svejedno u što će se istresti i tko će im to napraviti. Pa onda plaćaju Maricama i Marijama.Neznam tu damu ali meni oglas sam po sebi odbojan.Nisam bio niti cu ici ali ako dize cijene ocito ima musterija,izgleda da nekome odgovara.
Evo iskusni bas tako kako ti kazes ,u ovome sam vec sigurno 14 do 15 godina. Dakle zenska pljuga dobro ,dva puta sam bio s njom. Da je losa sigurno se ne bih vracao jer cijenim dobro pusenje. Njena mana su te pizdarije koje treba otrpiti ,ja se jednostavno iskljucim ,znam po sta sam dosao i ne ulazim u te njene glupe rasprave. Kad pocne s pusenjem ne dozvoljavam joj neku pricu ,postavis svoje uvjete na pocetku ,naravno da joj je lakse drkat ,a ne pusit ako joj to dozvolis. Naravno ,ne nagovaram te da odes opet.Bio ja na pusenju ...za dvije minute pita jel sam blizu...reko tek smo poceli ..pa onda opet drka i pusi pa ju boli ruka...uglavnom ja sam otegnuo na nekih 20 min.......uglavnom isprazni ali ostanes bez 200 kn bzvz.....a i nezna bas pusit, grebe sa zubima...uzas ....mozda neko ko nije pribao puno zenski njemu je ok, decki sa vise iskustva znaju da je ovo pusenje dosta lose
ali da preskočiš plačanje i da odmah kreneš na free?Imao sam svojedobno jednu ljepoticu gdje je nakon par plaćanja prešlo na for free, volio bih opet takvu naći.
ali da preskočiš plačanje
Pa recimo. Malo teže ali moguće, uspio riješiti dvije sa Smokve na taj način u zadnjih 7 mjeseci. S drugom ima šanse ponoviti se, prva je samo nešto eksperimentirala (dopala joj se perverzija oglasa koji sam stavio).ali da preskočiš plačanje i da odmah kreneš na free?
Cek ona trazi 500 kn + uvjet je da imas 17 cm? HAHAHHAHAHAHAHEvo nova ponuda: sad nudi jebačinu za 500kn, kita plus 17cm
I da nisi stariji od 30 i da imaš svoj prostor hahaCek ona trazi 500 kn + uvjet je da imas 17 cm? HAHAHHAHAHAHAH
Zasto uvijek spodobe imaju tako dobro samopouzdanje to me uvijek fasciniraloI da nisi stariji od 30 i da imaš svoj prostor haha
Ti bi da im Bog baš ništa ne udjeli???Zasto uvijek spodobe imaju tako dobro samopouzdanje to me uvijek fasciniralo
Nije ti to samopouzdanje. to su kompleksi. Iz svih njenih postova se ivrište kompleksi, ko i iz oglasa.Zasto uvijek spodobe imaju tako dobro samopouzdanje to me uvijek fasciniralo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|