Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ti dala popust pa da je malo hvalis ili udara pecate ko frizeraki salon pa nakon 5 puta dobijes 1 gratis.Ne, bio sam s njom par puta pa sam pisem svoje iskustvo
pa ne znam sto da ti kazem...ne vozim auto a zene oce samo u autuNe razumijem ..sto se svi palite na te gole slike..
Lijepo dogoviris . Dodjes...vidis..
Ak nije to to .okrenes se i odes..
Pa posalji tko ako ima gole slike od famozne m.poljak da vidimo moze u inboxJel ima tko kakve gole slike od te famozne Poljakice koju svi spominjete tu tolko?
Evo broj od poljak - 099 659 2101Koji je broj od nje zna li iko
A šta je opcija?Sad trazi dodatnih 50kn za kipanje u usta
Svaka cast kad tebi ona sexy izgleda, mislim o ukusima se ne raspravlja zapravo da...Odlicna. Izgled sexy, pusenje daleko najbolje. Ponovit svakako. Sve 5.
Nije jedini , od svih tu zenski s foruma( a i vecine sa oglasnika ) ona mi najbolje izgleda. Jedna od rijetkih koje stavljaju svoje slike. Btw nisam jos bio, al jedva cekam da ju ulovim.Svaka cast kad tebi ona sexy izgleda, mislim o ukusima se ne raspravlja zapravo da...
Preskupa je pušenje 300 kn za te novce nađeš na oglasniku žene za sex a i neprima starije to je glupo i ja bi rađe Sisatu baš mi je sexyNije jedini , od svih tu zenski s foruma( a i vecine sa oglasnika ) ona mi najbolje izgleda. Jedna od rijetkih koje stavljaju svoje slike. Btw nisam jos bio, al jedva cekam da ju ulovim.
ako zanemaris njen izgled i ako prozvaces njene pizdarije dok vozeci trazis mjesto za obavljanje posla dobit ces jedno od boljih pusenja u Zagrebu ,ima onaj usis prilikom pusenja koji dovodi do ludilaPreskupa je pušenje 300 kn za te novce nađeš na oglasniku žene za sex a i neprima starije to je glupo i ja bi rađe Sisatu baš mi je sexy
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|