Moze i 21 22Ne pretjeruj kad me nisi nikad vidija, samo slusas ove pedere koji imaju 12 cm u gacama, osjetila san osjetila, 30 cm mi je puno, max 19 20, sve priko mi nije lipo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze i 21 22Ne pretjeruj kad me nisi nikad vidija, samo slusas ove pedere koji imaju 12 cm u gacama, osjetila san osjetila, 30 cm mi je puno, max 19 20, sve priko mi nije lipo
Pa sta fali pusit u autu? Nece mi sigurno svatko doma dolazit ko se javi, cuj skupin noge imas i ti malu kitu pa sutimVidio sam ja tebe inace nebi ni pokrenuo temu, ima jedno 20ak dana da smo se vidili. Neznas ili neces se fino naguzit skupis noge nemoze te se jebat uopce normalno, zivcanis, psujes, glumis nesto. Drzis se visoko a vucaras se po autima.
Javi se na wap ako imas muda, al sigurna sam 100 % da nemas jer si pickica kakve nemaPa sta fali pusit u autu? Nece mi sigurno svatko doma dolazit ko se javi, cuj skupin noge imas i ti malu kitu pa sutim
A nisi ni ti lipsi ako cemo iskreno, tako da nemoras komentirat druge, prvo sebe pogledaj
Eto ti tipicne reakcije psihicki nestabilne osobe s kojom je bolje ne imati posla. Covjek pita pitanje, a ova odgovara da nije cist u glavi. Sirok Zaobilaz joj treba biti novi nadimakZguza mi najvise pase, najvise ga osjetin, ako cemo iskreno, a tebi ako je to cudno, a vidin da je, jebiga stari, nisi ni ti cist onda u glavi ka i ova dva tuljana
ubiti nasla san poruke iman broj ne brini, vidimo se kad se najmanje budes nada pickico purgerska, moj zadnji komentar, pozdrav, stari smrdljivi prdonjaPa kad ja budem se prostituirao ti dodji plati pa komentiraj kakav mi je i kakav sam ja. A sto cu ti se javljat, da napravimo reklamaciju?
Ajde zovniubiti nasla san poruke iman broj ne brini, vidimo se kad se najmanje budes nada pickico purgerska, moj zadnji komentar, pozdrav, stari smrdljivi prdonja
Opet ovaj papak od sime, a vozi vise u 3 picke materine, ko te sta pita jebem ti mater u usta, ocito san onda shvatila krivo pitanje koji kurac odma se palis, kad ste toliko jaki iza laznoga imena dam ti broj javi mi se na wap, nademo se uzivo pa da vidim koji problem vise imas samnom, ali sumnjam da imas muda za to, adioEto ti tipicne reakcije psihicki nestabilne osobe s kojom je bolje ne imati posla. Covjek pita pitanje, a ova odgovara da nije cist u glavi. Sirok Zaobilaz joj treba biti novi nadimak
Pa kako necu kad ste oba dva debili mutavi zatucani, razminite si brojeve odite na pivu a ne ode mene komentirate jebem vam mater retardiranuPa vidis joj kad daje oglas koliko je isfrustrirana i nestabilna, da nakon 2 druge recenice krece sa napadima
Kakva policija idiote? Bavim se s ovim 3 godine nikad problema nisam imala do danas, s vas dva bolesnika, ubiti ko ste vi da se ja vama tu pravdam, bolesni ste u mozak i to je toJe je bolje je izbjegavati jer je totalno toksicna, takva glava moze stvarne probleme napraviti jos i policiju na vrat navuci. Ima drugih cura po oglasnicima, bolje s ovom izbjegavati ikakve susrete
Ja po svima pljujem? Pljujem po ova dva idiota koja nisu uzivo picke dobili pa me crne javno po forumima!!!! Malo si razmisli sta pises, musko si a i nisi glup valjdajel moguce da ovu zensku itko zeli jebati? cura je kanta smeca koje pljuje po svima. uzas!!!!!
Nemogu zvat jer mi ne radi zvucnik na iphonu inace rado biAjde zovni
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|