Da jesan, neman pametnijeg posla nego pravit lazne profile i sebe falit, jos jedan biser u nizuMarija ma jesi ti to profil napravila da bi sebe pozitivno komentirala? Neka ljudi procijene...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da jesan, neman pametnijeg posla nego pravit lazne profile i sebe falit, jos jedan biser u nizuMarija ma jesi ti to profil napravila da bi sebe pozitivno komentirala? Neka ljudi procijene...
Mogu jedino doc da im popusim, ako mi se svide, takoder i ja njima, mogu me i potegnit u dogijuMislim da su ljudi dovoljno od tebe vidili da mogu procijeniti samostalno
ukusi su razliciti. jedan lik je rekao: necija zenska iz snova nije zenska iz mojih snova. svatko ima svoje snove. neki vole debele, neki vole mrsavice, neki vole sisurine, a neki mali seise, neki se pale na klinke, a neki na granny. svatko bira i placa sto mu odgovara. nije problem sto je marija debela (ne znam je), nego sto je prostakusa i nekulturna. ali opet - i to nekoga pali.Sve nekako razumijem, samo ne mogu shvatiti da ljudi plaćaju debelu žensku da jebu.. Kraj toliko zgodnih vi ovdje vodite raspravu bezveze
Tocno tako. Ako vec placamo za uslugu ocekujemo elementarnu pristojnost i konciznost u komunikaciji. Dakle ne radi nama nitko besplatnu uslugu nego je mi placamo i za to ocekujemo normalnu konverzaciju i pristojnost osim ako kao sto si rekao ima onih koje to pali ,ali onda njoj lijepo recite " mene to pali" pa laganini.ukusi su razliciti. jedan lik je rekao: necija zenska iz snova nije zenska iz mojih snova. svatko ima svoje snove. neki vole debele, neki vole mrsavice, neki vole sisurine, a neki mali seise, neki se pale na klinke, a neki na granny. svatko bira i placa sto mu odgovara. nije problem sto je marija debela (ne znam je), nego sto je prostakusa i nekulturna. ali opet - i to nekoga pali.
A i ovdje drkarosa ko u prici, najjace je kad pita kakva je kako pusi oce li ovo oce li ono, ima li iko ikakvu sliku, issati skupi 500 kuna odes vidis. Ako ti se ne svidja na vratima kazes fala bok,
??Zato samo Italija, Madjarska sa putnim troskovima izadje 150e u hotelu ko covjek se opustis uzivas i ujutro nazad kuci.
Zguza mi najvise pase, najvise ga osjetin, ako cemo iskreno, a tebi ako je to cudno, a vidin da je, jebiga stari, nisi ni ti cist onda u glavi ka i ova dva tuljanaAjde Marija kad si vec tu imam pitanje, jel se jebes samo zguza ili moze i neka druga poza?
Moze i druga poza dapače, ne prZguza mi najvise pase, najvise ga osjetin, ako cemo iskreno, a tebi ako je to cudno, a vidin da je, jebiga stari, nisi ni ti cist onda u glavi ka i ova dva tuljana
debela sigurno nisam, vec sam malo jaca tamo di i tribam bit a ti kad volis kosture siroko ti polje, pazi samo da im rebro koje ne pukne kad ih budes guzijaSve nekako razumijem, samo ne mogu shvatiti da ljudi plaćaju debelu žensku da jebu.. Kraj toliko zgodnih vi ovdje vodite raspravu bezveze
Boga mi da mi je vidit toga kojeg ti osjetis zguzaZguza mi najvise pase, najvise ga osjetin, ako cemo iskreno, a tebi ako je to cudno, a vidin da je, jebiga stari, nisi ni ti cist onda u glavi ka i ova dva tuljana
Ne brini srićo, al najlipse mi je kad me izjebe toliko da nemogu 3 dana normalno siditBoga mi da mi je vidit toga kojeg ti osjetis zguza
Issati na sta se ti palis, guzica ti ko od brda odvaljena, nebi 30cm osjetila kamoli nesto manje, sad si ga prisrala, nadosire se na temi ima 3 dana ali ti ga bas sad zaciniNe brini srićo, al najlipse mi je kad me izjebe toliko da nemogu 3 dana normalno sidit
Ne pretjeruj kad me nisi nikad vidija, samo slusas ove pedere koji imaju 12 cm u gacama, osjetila san osjetila, 30 cm mi je puno, max 19 20, sve priko mi nije lipoIssati na sta se ti palis, guzica ti ko od brda odvaljena, nebi 30cm osjetila kamoli nesto manje, sad si ga prisrala, nadosire se na temi ima 3 dana ali ti ga bas sad zacini
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|