luckystrike
Member
Svaka čast na slikama, još da se dođe do tog videaaaa…. Inače žena je topčina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima i oralJa kad sam išo kod Ruže, davno, bio samo ručni.
Znači proširuje uslugu ako ima i oral
Ima. Ja sam je zvao da ju to pitam i rekla mi je 80 eura za odnos.Ruža - masaže - ZAPRUĐE - jel ide vise od orala i masaže?
Ima oral, al nezna pusit.Ja kad sam išo kod Ruže, davno, bio samo ručni.
Znači proširuje uslugu ako ima i oral
pazi da ne potrefiš ns svoju mamu na iglasuOve sa "crne liste" idu u LJNS
Jel ona Ruza iz dosla nova dama na posao evo broj kad tr toliko brine pa se uvjeri i nelupetaj svašta 0924236025
I ja sam gledao malo emisije sta reci jebozovna jako al faca i dok prica kao da je pod nekakvim jakim lijekovima nije mi jasno,dal zna tko jel ona radi u sisku il dode u zg?Vidi se kako ima utakmica u nogama. Puno je njih ona odradila. Iako ima neke godine mene baš napaljuje.
VIDEO: Ovdje je postalo jako vruÄe: Paulina u izazovnom izdanju zaplesala SiniÅ¡i | RTL
Ovdje je postalo jako vruÄe: Paulina u izazovnom izdanju zaplesala SiniÅ¡iwww.rtl.hr
Koliko sam shvatio ona ne radi. Ali čuo sam da zna izaći van u MintI ja sam gledao malo emisije sta reci jebozovna jako al faca i dok prica kao da je pod nekakvim jakim lijekovima nije mi jasno,dal zna tko jel ona radi u sisku il dode u zg?
nije na lijekovima al zalijeva često lijekove alkoholomI ja sam gledao malo emisije sta reci jebozovna jako al faca i dok prica kao da je pod nekakvim jakim lijekovima nije mi jasno,dal zna tko jel ona radi u sisku il dode u zg?
Ghaahahahahnije na lijekovima al zalijeva često lijekove alkoholom
Pisali su po forumu sve te iz ljubavi na seluPod kojim imenom je ova bila na LjNS, dal zna netko ?
095/775-5265Želiš jako?Ma ajmo najjače vatrena plavuša Tea 33 radi čuda. Kod Cibone
ŽELIŠ HEPY END NA RAZNIM MIJESTIMA?Diskrecija 100%, higijena 100% želiš nešto otkačeno i NOVO onda sam ja ona za tebe.…www.oglasnik.hr
Nerazumjem zašto imenujeze ženu nit je poznaš nisi kod nje bijo zašzo si takav zao pa imenuješ štssi sa tim dobijoJel ona Ruza iz ljubavi na selu radi?
Pisali su po forumu sve te iz ljubavi na selusve
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|