Crystalfan
Well-known member
Ruzin muz?Sto nas dovodi do zakljucka da je petarzg zapraaavooo…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ruzin muz?Sto nas dovodi do zakljucka da je petarzg zapraaavooo…
Kaj je najbolje, uopće odnos nije bio dogovoren, već baš masaža s ručnim...Ali eto, on zna da sam ja jebanje dogovarao...Uglavnom, držim se Dee...Ovo ostalo je tuga...Ruzin muz?
Dea kad provuce kroz sake, vratim se doma ko da me pol nema. Nijedna joj nije ravna po masaziKaj je najbolje, uopće odnos nije bio dogovoren, već baš masaža s ručnim...Ali eto, on zna da sam ja jebanje dogovarao...Uglavnom, držim se Dee...Ovo ostalo je tuga...
Meni isto Dea top masira. Koja je po tebi najblize njoj?Dea kad provuce kroz sake, vratim se doma ko da me pol nema. Nijedna joj nije ravna po masazi
Idem na komplet, al masaza je daleko najboljaKod Dee idete samo na masazu?
Da, samo na masažu jer masiea top...Komplet mi nije napet...Kod Dee idete samo na masazu?
Slazem se, tijelo mi je oke, ali faca mi nije nekaj. Nije jebozovna, al super masira i dobro pljugaDa, samo na masažu jer masiea top...Komplet mi nije napet...
Koliko cepa sada za komplet?Idem na komplet, al masaza je daleko najbolja
Masaža je za kurac , a pušenje nikakvo . Svatko ima pravo na svoje mišljenje , ali prestanite raditi kult ličnosti od debele , napumpane Milfare .Idem na komplet, al masaza je daleko najbolja
A koja je onda po tebi za preporuku?Masaža je za kurac , a pušenje nikakvo . Svatko ima pravo na svoje mišljenje , ali prestanite raditi kult ličnosti od debele , napumpane Milfare .
Kakva je u seksu? Ja sam bio 2 puta do sada ali isto samo masaža.Idem na komplet, al masaza je daleko najbolja
Koja je to dea?Da, samo na masažu jer masiea top...Komplet mi nije napet...
Lidach...Ima na forumu xy recenzija već za nju...Koja je to dea?
nije dea nikad bila u ljubavi na seluA jel bila u ljubav je na selu kad se tu pise ?
Hvalanije dea nikad bila u ljubavi na selu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|