ryzen100
Well-known member
Petre, zatraži strucnu pomoc i sve ce biti u redu.S e je to nr istina što piši na forumu bar za pojedine žene koje imenuju se to sve netko prazi i kažnjava nezkomr se nefa ništa sakriti ni lažni profili se otkriju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Petre, zatraži strucnu pomoc i sve ce biti u redu.S e je to nr istina što piši na forumu bar za pojedine žene koje imenuju se to sve netko prazi i kažnjava nezkomr se nefa ništa sakriti ni lažni profili se otkriju
Stvarno ne mogu naci neke podatke,Pisali su po forumu sve te iz ljubavi na selu
Kako te zanima ime kako da je važno ime nije ljepo pisati imena od žena po forumu možda i tvoja sestra izađe na forumuPisali su po forumu sve te iz ljubavi na selu
Koja šteta joj što nemožeš da nađeš da nađi svoj mamu ime njeno objaviStvarno ne mogu naci neke podatke,
Koja je to iz ljns? Moze privat
Evo jednog moralnog covjeka na ovakvoj straniciKoja šteta joj što nemožeš da nađeš da nađi svoj mamu ime njeno objavi
Ne kurva se al je dosta lagana, javis joj se prek messengera udes u pricu i to je to. Ak si blizu sk ili u zg izvedes ju van i dat ce ti.Jel se moze ikako do pauline
Jok ne kurva se, jebala ju je cijela sisacka bolnica i pol SiskaNe kurva se al je dosta lagana, javis joj se prek messengera udes u pricu i to je to. Ak si blizu sk ili u zg izvedes ju van i dat ce ti.
Sto ne znaci da se jebala za pare. Mislim nisam upoznat s njom ali ima zenski koje se jebu sa svima za dzabeJok ne kurva se, jebala ju je cijela sisacka bolnica i pol Siska
Ako je tako, svima Ok, ako nije nemojte...Jok ne kurva se, jebala ju je cijela sisacka bolnica i pol Siska
Ja sam bijo kod žene te koju imenuješ nije htjela tebe primiti ima razlog ona zena je oke ima salon u no zg samo masaža a vi kao neki jebači sto tražite takve žene i idete kod njih a dok vaše netko drugi jebe i one su na oglasu sve žene nema koja ne radiRuža je totalno nepouzdana. Nazvao, dogovorili vrijeme, došao u kvart, zovem, kaže adresu, parkiram, dođem do ulaza, zovem, ne javlja se. Nakon 3 neuspjela poziva se javi i kaže jbg, sad moraš pričekat 20 minuta...A cifre bubeta očito kak joj paše...
Ruža je žena oke i nije takva kako ti opisuješRuža je totalno nepouzdana. Nazvao, dogovorili vrijeme, došao u kvart, zovem, kaže adresu, parkiram, dođem do ulaza, zovem, ne javlja se. Nakon 3 neuspjela poziva se javi i kaže jbg, sad moraš pričekat 20 minuta...A cifre bubeta očito kak joj paše...
Prvo, nepismen si. Drugo, razlog je vjerovatno taj kaj je uletio netko drugi, ali ako se nešto dogovoriš onda se dogovora treba i držat, ili odmah u startu reć da se ne dolazi. Treće, moju ženu sigurno ne jebe nitko jer ju ni nemam, a to kaj tebi netko jaši ženu je tvoj problem. Poanta priče je ta da je nepouzdana i da se ne drži dogovora. Toliko o tome.Ja sam bijo kod žene te koju imenuješ nije htjela tebe primiti ima razlog ona zena je oke ima salon u no zg samo masaža a vi kao neki jebači sto tražite takve žene i idete kod njih a dok vaše netko drugi jebe i one su na oglasu sve žene nema koja ne radi
Sto nas dovodi do zakljucka da je petarzg zapraaavooo…Cudno kako se petarzg javi samo kada netko pljuje po ruzici
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|