Aktivni123
Member
Kako doć do Pauline ima ko broj, može u inbox.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mu ne trebam dati novce jer ja imam te slike.Jesi vidio sad slike?kretencinoNije to ona...daj mu 10€ za sliku skinutu s interneta i baci drkicu
Haha...Panj...jesi platio za slike i sad su badave dostupneJa mu ne trebam dati novce jer ja imam te slike.Jesi vidio sad slike?kretencino
Kod starog grada Sisak, tamo šeće.....Kako doc do Pauline?
Ja slike imam vec par godina,a i ti bi ih imao da si malo sposobniji.Ja sam bio kod Pauline kad se nalazila,ali jebiga sad vise ne radi to.Haha...Panj...jesi platio za slike i sad su badave dostupne
Odlično mali bravo za tebeJa slike imam vec par godina,a i ti bi ih imao da si malo sposobniji.Ja sam bio kod Pauline kad se nalazila,ali jebiga sad vise ne radi to.
Ja ne moram drkati kao ti.Picku valjda nisi vidio godinama.Odlično mali bravo za tebe
Sam Nadimak govori sve o tebi,razumijem tvoju ljutnjuJa ne moram drkati kao ti.Picku valjda nisi vidio godinama.
Jel Imaš kakvu babu s velikim sisama za preporučitJa ne moram drkati kao ti.Picku valjda nisi vidio godinama.
Ovo kenjas jer tamo di zivi nema pekare, a kara se kad zeli, a ne u intervalima jer postoje vec ljudi koji joj rijesavaju zivotne potrebe godinama.Vidio sam ju jučer, išla na ujutro u 7 u pekaru, pa na posao. Pričali malo, veli da je malo pao promet. Sad radi dvije smjene od 8-11 i od 17- 23
Počeo sam gledati Ljubav je na selu zbog nje. Ona mi je baš napeta jer se vidi da voli kurac. Prava fukara. Baš bi ju volio upoznati...
Da da...samo je ovdje na slikama dosta mlađa. Ali svejedno me ful napaljuje. Samo koliko vidim ona više ne radi pa je problem kako doći do nje. Glupo mi ju je samo dodati na FBTo je ta?
Nece te prihvatit bez brige budiDa da...samo je ovdje na slikama dosta mlađa. Ali svejedno me ful napaljuje. Samo koliko vidim ona više ne radi pa je problem kako doći do nje. Glupo mi ju je samo dodati na FB
ja bi da 500 eura za 1h sa njom, meni ja baš nekao...onoNece te prihvatit bez brige budi
Nisam ju ni dodao. Pa neću dodavati osobu koju ne poznam niti ona mene... to bi bilo totalno amaterskiNece te prihvatit bez brige budi
Ja bih dao max 150€ja bi da 500 eura za 1h sa njom, meni ja baš nekao...ono
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|