Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DaOvo gore je slika od Pauline??
JePicka ima top tijelo neznam jel i danas ovakova
U sisku jeA di ona bude koji kvart
Tamo je radila, a sad neznamTamo radi il dode u zg?
To je ona.Jer imam i ja slike.Postoje 4 slike.Barem ja imam 4,mozda suh ima vise.sve su slikane u istom prostoru.Na ostalima se joj vidi sve,pa i lice.Ima jedna i gdje joj je kurac u picki.Tako da ne seri po covjeku.A drugo stvar je dal' je uredu da trazi novac za to ili ne.Panj skida slike s interneta i izmišlja,ne nasjedajte
Mislim cak da ih je 6To je ona.Jer imam i ja slike.Postoje 4 slike.Barem ja imam 4,mozda suh ima vise.sve su slikane u istom prostoru.Na ostalima se joj vidi sve,pa i lice.Ima jedna i gdje joj je kurac u picki.Tako da ne seri po covjeku.A drugo stvar je dal' je uredu da trazi novac za to ili ne.
Nije to ona...daj mu 10€ za sliku skinutu s interneta i baci drkicuTo je ona.Jer imam i ja slike.Postoje 4 slike.Barem ja imam 4,mozda suh ima vise.sve su slikane u istom prostoru.Na ostalima se joj vidi sve,pa i lice.Ima jedna i gdje joj je kurac u picki.Tako da ne seri po covjeku.A drugo stvar je dal' je uredu da trazi novac za to ili ne.
Daj onda te slike da vidimo onda da ne bacaju idioti pare za slikePaulinine slike su u slobodnom opticaju tako da čemu plačati.. u nekoj hotelskoj sobi kak se karinđa i valja po krevetu
Super ona je...ma nije to nego da ne plaćaju debili pare za slike
Koji će kurac plaćati slike kad nije neka pička, tijelo onako a faca odron, ove slike na netu stoje par godinaSuper ona je...ma nije to nego da ne plaćaju debili pare za slike
Moze u inboxko zeli slike od nje, javite se u inbox
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|