Molim sve da ne imenujete imena od žena to je kazneno djelo s i vi ste prisutni podatci vasi mogli bih biti javno objavljeni sa fotografijom T. S.P.Z.P.HRVCudno kako se petarzg javi samo kada netko pljuje po ruzici
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim sve da ne imenujete imena od žena to je kazneno djelo s i vi ste prisutni podatci vasi mogli bih biti javno objavljeni sa fotografijom T. S.P.Z.P.HRVCudno kako se petarzg javi samo kada netko pljuje po ruzici
Kakvu korist imaš ti kojipljuješ po tim žena što ideš kod njihPetre, zatraži strucnu pomoc i sve ce biti u redu.
imenovanje imena??? koje je to kazneno djelo?Molim sve da ne imenujete imena od žena to je kazneno djelo s i vi ste prisutni podatci vasi mogli bih biti javno objavljeni sa fotografijom T. S.P.Z.P.HRV
Cudno kako se petarzg javi samo kada netko pljuje po ruzici
Zato što znam šta radi žena i da je bez razloga spominješ to je kazneno djeloSto nas dovodi do zakljucka da je petarzg zapraaavooo…
Što ti svoje ime me pišeš kriješ se pod lažnim imenom na ovoj D. Mrezi ne bih smijeli spominjati imena javnih osoba tkoje nepoznate to je kazneno djeloimenovanje imena??? koje je to kazneno djelo?
Nije te htjela zato što zna kakav si kreten i tko siI ja kad popljujem neku, ne radim to da bi imao korist jer ni nemam koristi od toga, ali time upozoravam druge da ne izgube vrijeme i novac javljajuci se na oglas, na kojem su lazne slike, lazne proporcije navedene, godine, losa usluga... I onda tako osoba iza oglasa nece dobiti novog potencijalnog klijenta kojem ce uzeti novce. Tako funkcionira sve sto kupujes na nevideno, hoces od najma apartmana, do kupovine s aliexpressa
Jbg, izgleda da se razilazimo u definiciji rijeci kreten, meni je kreten netko tko nasjedne na foru i popusi pareNije te htjela zato što zna kakav si kreten i tko si
Toljago nepismena, jedini tko je uopće spominjao jebanje i odnos si ti...Ja to nisam spomenuo nigdje. Nadalje, da imaš ičije podatke i slike, morao bi bit u najmanju ruku djelatnik SOA - e, a to ovako nepismen nisi sigurno. A i ne kužim kaj bi ti vrijedilo objavit brojeve kad 99% ljudi zove sa prepaid kartice. Tako da baljezgaš totalne retardacije nepotrebno. P.s. moje ime i prezime ti piše u mom nicku...Ja se nemam potrebe skrivat genijalac...Kakve ti imaš koristi što pišeš imena a neznaš tko je idali je to to što ti opisuješ što da se ne dođe kod žene neka se uvjeri tan tkobih došao žena ima kozmetički salon s masažom a ne za seks kakve korist od toga imaš ti bolje se uhvati posla nego ovog oglass ds se nebih objav ili tvoji podaci puno ime i broj mobitrla saslikom
Pratim i cekamDali slučajno netko ima video od martine bede da ga pošalje u inbox
Nissm znao da ima?Pratim i cekam
Divim vam se da vas ta karikatura loziDali slučajno netko ima video od martine bede da ga pošalje u inbox
bolje da ga umacu u solnu kiselinu hahahahhahDivim vam se da vas ta karikatura lozi
Koja to?Jeste li skontali Evu Srsu (koja ima YT i OF kanal) na Ljubavi na selu?
ma bzvze profuknjača staraKoja to?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|