Kineske / tajlandske masaže

Lažeš zato što kažeš da si k9d svih dobio sretan zav osim kod jedne. Istina je ta da si dobio samo kod jedne sretni. Nemreš mene lagat, prestar sai i preiskusan. Samo u tri salona za thai masažu možeš biti gol, u ostalim si u gaćama. Samo dvije maserke, a probao sam gotovo sve, masiraju dublje preponei guzu pa se uzbudiš, ostale ne. Jebi ga, lažeš.
Daj omoguci onda da ti se posalju poruke, ovako samo drzis majmune u neizvjesnosti
 
Bio sam pred par mjeseci u Sanook salonu kod Kauflanda Središće. Cura na šalteru je najljepša i naj seksi thai cura koju sam ikad vidio u zagrebu, ali ona ne masira, samo radi naplatu. Dvije-tri niže cure od 35 do 45 godina i prosječnog izgleda daju masaže. Jedna veća soba je di su 3 madraca odvojena zastorima. Čuje se kako se masira osoba do tebe a maserke na svom jeziku komentiraju klijente jedna drugoj iza zastora i hihoću se. Solidna masaža 45 min sa uljem za cca 32 eura al ne bih ponovio, bar ne na ovoj lokaciji. Pitao sam can you massage down there i napravila zbunjenu facu i rekla da ne može. Rekla je da joj je jako žao :LOL:
 
Ima koja azijatkinja za preporuku u zagrebu? Dovoljan je i HJ, ne mora biti BJ. Znam da se spominjala neka u subicevoj ali neznam jeli jos uvijek radi.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh