Jeste ikad lizali picu kurvi?

semzo

New member
Ovisi od slučaja.
Ako je higijena na nivou nemam problema s tim, čak i volim.
Moguća zaraza?
Kod nas je moguće jer je prostitucija ilegalna i zato ne idu često na kontrolu, ali u AT ili DE jako rijetko jer idu redovna na kontrole, mislim da je svakih 14 dana.
Isto tako ovisi o tvom organizmu.
Ako želiš 99% na sigurno ići koristi Listerine nakon toga.
Anus je daleko opasnije i ne vidim baš neki gušt u tome, ali dobro tko voli nek izvoli.
Uglavnom, u 30god. nisam još nikada ništa imao.

prcam_kurve

Well-known member
Cuo sam od iskusnijih da koriste neke tablete nakon rizicnih odnosa/lizanja, kao da se obezbijede od bolesti... Ima li tu istine?
mozes se zarazit i ako ti pusi bez kondoma tako da rizik uvijek postoji

doksiciklin 2 puta nakon odnosa unutar 48 sati rjesava sve i relativno je lagan antibiotik
dobro ga je imati doma jer cak i ako pokupis neku STD, doksi rjesava sve unutar 10 dana

za svaki slucaj uzmi neke probiotike al ne 2 sata prije ili poslje antibiotika

nabavi si znjore u ljekarni i vozi

pft... zar vi ljudi nista ne znate??!?

prcam_kurve

Well-known member
Ovisi od slučaja.
Ako je higijena na nivou nemam problema s tim, čak i volim.
Moguća zaraza?
Kod nas je moguće jer je prostitucija ilegalna i zato ne idu često na kontrolu, ali u AT ili DE jako rijetko jer idu redovna na kontrole, mislim da je svakih 14 dana.
Isto tako ovisi o tvom organizmu.
Ako želiš 99% na sigurno ići koristi Listerine nakon toga.
Anus je daleko opasnije i ne vidim baš neki gušt u tome, ali dobro tko voli nek izvoli.
Uglavnom, u 30god. nisam još nikada ništa imao.
listerine za STD?! :)

BWAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

daj se saberi majko isusova
"Antibacterial mouthwash does not reduce the number of sexually transmitted infections (STI) in men taking Pre-Exposure-Prophylaxis (PrEP)."

ljudi pa imate gugl, koristite ga...

ZvonacD

Active member
Realno kod oralnog, veći je rizik za primatelja jer iz su nam svima usta puna bakterija koje koje mogu napravit probleme dole i nama i njima. Dobro je isprat usta prije s tim Listerinom...

CCCapwell

Member
Pokusam ponekad brojati i dodjem tako do 55 zena koje sam jebo i mozda jos nekih 10-tak koje su mi samo ispraznile jaja. Kurvu nisam nikad platio, a planiram uskoro, tako da kurvi nikad nisam lizao. E sad, sto se zena tice, gade mi se one sto nedaju liz, znaci ono mrs od mene. To je jedno, a drugo, znao sam naleteti na zgodnu ribu, a picka takva da to ne mozes lizati...fuj.
Ali zato kad je picic dobar, najbolja je, uvece kad se okupa, malo popije, u toku noci sto se ispisa, ispisa i onda ujutru, jutarnji liz. Nema boljeg ukusa picke

zwer23

New member
Ja jesam, obozavam i za sad sam dobro prosao, nista pokupi... nadam se da ce tako i dalje,ima li vas da je sve bilo super, cisto, mirisljavo i da ste pokupili nesto poslje?

zwer23

New member
A sta je tu je, nagon nas tjera...nabavit cu si Belosept i nosit ga uvijek sa sobom, za ispiranje usta nakon...nemoze odmoc

Ico69

New member
Profa ima lijepu picku
A baš si našao lizati najprometnije pogotovo Panteru i MarinuDS
Ja sam zadnji put bio s Panterom 2015 ili 2016 u Prečkom bila je s nekom babom ružnom čak je nudila duet al kad sam vidio babu jok.
A pošto sam obdareni dok me je žestoko jahala puko je kondom, nisam skužio dok nisam svršio u pizdu i obilato ju napunio dok je stigla reagirati, a tjedan dana prije toga nisam se praznio a izdržljiv sam.
Odjurila je psovajući hitro u WC isprati se,
a onda iza dođe neka mušterija iza i ide polizati.
S tim da sam ju prvo guzio u šupak ali ju bolilo pa je s tim istim kondomom me zajašila.
Nisam ništa pokupio, ali nije mi žao bolje jahanje nisam doživio u životu.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Vrh