Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitaju cigu jel ikad lizao čistu pičku. Kaže cigo: Pa šta se onda tu ima lizat?Meni je bilo privlačnije ...onak zarasla pička , a i miomirisi prirodni su se dulje održavali u bušu tom , jos ak je odstajala dan dva mmmmmmm
VolimSigica jel ti voliš da ti se liže?
Ima neki poseban način na koji to voliš ?
Improvizirajte...Ima neki poseban način na koji to voliš ?
pa recimo ja volim kad se spuštam od pupka prema pički samo pustit vreli dah da osjeti ( ko magla kad se spušta obalama save u jesen ) a onda skrenem na butine ...ljubit joj i jezikom ispisivat s unutarnje strane pa prema pički ...nastavlja se u sljedećem brojuImprovizirajte...
Jesi kad svršila samo od lizanja?
Jesam... Najbrze tako svrsis... Ali treba i to znatiJesi kad svršila samo od lizanja?
Mogla bi ti i ove razgovore naplaćivati....Jesam... Najbrze tako svrsis... Ali treba i to znati
Poduku cu naplacivatiMogla bi ti i ove razgovore naplaćivati....
Aha, ovo ih samo navlačiš...ko dealeriPoduku cu naplacivati
DozivotnaKoliko je Patak u Remetincu?
volim ovakve izraze hahahajezikom orem pičku
Pa tema je lizanje, a ne ljubljenje. Ja sam mislio da ti je rekla sad me ne buš lizao 2 dana da ne smrdim dolje po filekima i tripicama hahaTo me podsjeca na situaciju kad sam bio u braku i ubijam se u filekima , tripicama ne .....a bivsa veli : sad me nebuš ljubio dva dana hahaha lujka
Pa to je ustvari slično ...ak mi je pička napeta onda joj ljubim usmine , cuclam sve ko i kad ju ljubim ....na kraju budem zamusan i sjajan od pickinih sokova ko da sam rukama jeo jannetinu ili odojka haha mala je razlika između usmina i usnicaPa tema je lizanje, a ne ljubljenje. Ja sam mislio da ti je rekla sad me ne buš lizao 2 dana da ne smrdim dolje po filekima i tripicama haha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|