JohnLennon
Active member
Pohvalno, nema nista ljepse od toga. Pogotovo dok ti se ona trlja po faci i nabija na jezik...uffffStalnoj curi srčem sokove iz pičke svaki put, a kada sam od volje nabijam jezik unutra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pohvalno, nema nista ljepse od toga. Pogotovo dok ti se ona trlja po faci i nabija na jezik...uffffStalnoj curi srčem sokove iz pičke svaki put, a kada sam od volje nabijam jezik unutra
Oooo ... kolega Lennon, drago mi je da imate slična razmišljanja kao ja.Pohvalno, nema nista ljepse od toga. Pogotovo dok ti se ona trlja po faci i nabija na jezik...uffff
Najslađe je lizatiMislim da je žalosno što muškarci se vole dičiti time kako im je žena pušila a nikad ne čujem kako su lizali, ispada kao da oni koji lizu picu su niža klasa i da im je to ispod časti
Ja samo supciceto zanima me to, mene uzbuduje takva ideja, ali opet mi je neugodno...jel uopce ima koja da to dozvoljava?
Kojoj si lizao supcic?Ja samo supcic
Maja tresnjevka 20 godinaKojoj si lizao supcic?
Ja skoro svakojKojoj si lizao supcic?
Ma bravo ti si pravi frajermislim kako ne lizati pičku kad je tako mmmm,velik fan orala sam
I meniMeni je lizanje totalno fuj, eto i takvih ima :-D
Kakav si ti j****** nisi prethodno ženi polizao p**** gospe mojaI meni
Moze link doticne...hvalaMaja tresnjevka 20 godina
Bio sam u Njemačkoj sa jednom luđakinjom, squirtnula je do prekidaća za svijetlo, dobro da nije osigurač izbacio.Hej...ako squirtas javi se volio bi probati to s tobom uzivo....a vjest sam i s jezikom
Pozzzzz...imas ovdje ili znas koju pouzdanu za squirtBio sam u Njemačkoj sa jednom luđakinjom, squirtnula je do prekidaća za svijetlo, dobro da nije osigurač izbacio.
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|