Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ti je samo neugodno skupi hrabrosti plati i liži.Poslije ako pokupis neku boleštinu e onda ce ti bit neugodnoeto zanima me to, mene uzbuduje takva ideja, ali opet mi je neugodno...jel uopce ima koja da to dozvoljava?
Stvarno? A ja se zabrinem kad moja cura jednom ne svrsi za vrijeme klasicnog sexa8/10 mojih lizaca, su vrhunski i jedino tako svrsavam. To mi je u rangu vibratora, a vibrator je stvarno jebena stvar![]()
Hej...ako squirtas javi se volio bi probati to s tobom uzivo....a vjest sam i s jezikoma nije svakoj zeni isto, to vec i vrabac na grani zna. Ja npr ne mogu vaginalno, samo klitorisno, tako da moras bit vrsni maestro s prstima ili jezikom. Squirt da ali to nije isto sto i potpuno vaginalno.
Ne moras se brinut, nije ni vagina uvijek isto raspolozena![]()
pricas bezveze kao i onaj koji je rekao da na oglasima nema cura koje se ljube. upravo je obrnuto od toga sto ti i on tvrdite.Curi iz oglasa svaki drugi tip koji nadoplati svrši u picu, a kasnije ti dudek dođeš i poližeš macu i zaostale spermice!Haha.
Budite pametni.
za koga? za nju ili za tebe?Ponizavajuce lizati picku kurvi, pa tko normalan bi to zelio? Osim ako niste na drogama ili ostale psihicke smetnje.
Zadnji put kad sam čuo ovakvu spiku je bilo od lika u srednjoj, za kojeg se kasnije uspostavilo da je gay.Ponizavajuce lizati picku kurvi, pa tko normalan bi to zelio? Osim ako niste na drogama ili ostale psihicke smetnje.
Ne pričam bezveze nego realnost.pricas bezveze kao i onaj koji je rekao da na oglasima nema cura koje se ljube. upravo je obrnuto od toga sto ti i on tvrdite.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|