Sve bi one novce a da kurcem ne jednu. Treba malo zasukat rukave i bacit se na posao.Drito to hahahah, kakva jadnica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve bi one novce a da kurcem ne jednu. Treba malo zasukat rukave i bacit se na posao.Drito to hahahah, kakva jadnica
A da kurcem ne mrdnuSve bi one novce a da kurcem ne jednu. Treba malo zasukat rukave i bacit se na posao.
Ta djevojka je iz Siska, neko je par puta piso da odlicno odradi sve, ja pokusavam cesto stupit u kontakt s njom ali ne odgovara, sliku posaljem, blizu siska sam i volio bi stupit u kontakt s njom, slike su njeneSexy stopala mlade studentice - - Ljubavni oglasnik
Ćao dečki, javite mi se za foot fetis, lijepa, mlada i uredna sexy stopala . Bez puno kompliciranja, moj prostor.ljubavni-oglasnik.net
bio netko?
Bio sam kod nje, stopala su joj fantazija, lako se dogovoriti, ispuni neke posebne zelje, svakako se isplati, moja preporuka svimaSexy stopala mlade studentice - - Ljubavni oglasnik
Ćao dečki, javite mi se za foot fetis, lijepa, mlada i uredna sexy stopala . Bez puno kompliciranja, moj prostor.ljubavni-oglasnik.net
bio netko?
Ma daj, stvarno? Novi član i odma ovakva objava, smrdi na žešću samoreklamu. I nedostaju one ključne stvari u recenziji, a to su godine, izgled, prostor, higijena... S obzirom na to da je slika u oglasu skinuta s neta, s instagrama od jedne amerikanke, zanima me kakav babac me čeka iza vrata.Relax
Opustite se i uljepšajte si dan ugodnom masažom cijelog vašeg tijela. Zgodna i simpatična maserka 31god. Blizina…www.oglasnik.hr
Pozdrav svima,
Ovo je moj prvi post, a svima koji vole kvalitetan foot fetish bih preporučio damu sa oglasa. Stopala izrazito uredna, održavana, mekana i prekrasna, najbolja od svih koje sam probao, a gospođica Sonja je vrlo pristupačna i ugodna za vrijeme "seanse". Ovo pišem sa friškim doživljajem od prije sat vremena. 500kn je 30 min ali vrijedi svake lipe jer uz to dobiješ i vrhunski handjob.
Ocjena 10/10 za stopala i uslugu!
PS ne uzimajte više od 30 min jer nebute izdržali
Pozzzz
Ili bon bonMa daj, stvarno? Novi član i odma ovakva objava, smrdi na žešću samoreklamu. I nedostaju one ključne stvari u recenziji, a to su godine, izgled, prostor, higijena... S obzirom na to da je slika u oglasu skinuta s neta, s instagrama od jedne amerikanke, zanima me kakav babac me čeka iza vrata.
A gle, da ti budem totalno iskren, dok sam pisao post i meni je zvučalo kao da pišem nekome dobru reklamu ili samoreklamu, ali je dama koja vrši uslugu po svemu to itekako zaslužila. A tebi jedino preostaje zakazati termin pa mi javiti dojam.Ma daj, stvarno? Novi član i odma ovakva objava, smrdi na žešću samoreklamu. I nedostaju one ključne stvari u recenziji, a to su godine, izgled, prostor, higijena... S obzirom na to da je slika u oglasu skinuta s neta, s instagrama od jedne amerikanke, zanima me kakav babac me čeka iza vrata.
I da, izgled po meni 8/10, plavuša cca 30 god, higijena i prostor na vrlo korektnoj razini.Ma daj, stvarno? Novi član i odma ovakva objava, smrdi na žešću samoreklamu. I nedostaju one ključne stvari u recenziji, a to su godine, izgled, prostor, higijena... S obzirom na to da je slika u oglasu skinuta s neta, s instagrama od jedne amerikanke, zanima me kakav babac me čeka iza vrata.
Jel radi footjob ili nesto vise, bj, komplet?Bio sam kod nje, stopala su joj fantazija, lako se dogovoriti, ispuni neke posebne zelje, svakako se isplati, moja preporuka svima
Da, footjob je uključen kao i handjob, za bj nisam pitaoJel radi footjob ili nesto vise, bj, komplet?
Bio u ponedjeljak 300 footjobInflacija je nažalost učinila svoje, gospodične u svima omiljenom salonu u Žumberačkoj (lol) su poskupile, više nema footjoba za 200kn, a nekako mi mrsko davati im više...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|